Niš: Saša Pešić sa svojih 450 pasa PONOVO osvojio SVET! (VIDEO)

Ukoliko ste ljubitelj ili vlasnik nekog kućnog ljubimca, ukoliko neretko pomažete životinjama, onda nema šanse da ne znate ko je Saša Pešić iz Niša. Za one koji su „novi“ u svetu životinja reći ćemo da postoji jedan azil u Nišu, tačnije dvorište u kome živi “more” pasa – srećno, igraju se, a obroke dobijaju redovno. Njih 450 živi pod okriljem i ljubavlju njihovog heroja – Saše Pešića!

Saša-Pešić-Niš

Kada je krajem prošle godine  Niš naredio da se svi Sašini psi isele odavde, CEO SVET je ustao protiv ovakve odluke. Uz haštag #savesashasdogs„ eksplodirao“ je Internet, a svih 450 pasa je SPAŠENO!

Ovih dana o Saši i njegovih 450 prijatelja ponovo bruje svetski mediji. Povod za to je ovaj video, snimjen u „domu“ Saše i njegovih 450 štićenika!

Mnogi su bili i bolesni i zlostavljani, gladni i mučeni, ali samo zahvaljujući ogromnoj ljubavi, brigi, nežnosti i POMOĆI divnih ljudi – ovo je jedna velika srećna porodica! Životinje su sada na sigurnom – izlečene, vakcinisane, čipovane.

Saša-Pešić-Niš 2
– Ovo neverovato utočište je dom 450 spašenih pasa. Ovo nije običan prihvatni centar za pse. Nije fascinantan samo broj stanovnika ovog azila, već i uslovi u kojima oni žive. Umesto da se gomilaju u kavezima i boksovima, ovi psi žive slobodno, igraju se, jer su sve vreme na slobodi! Vrlo često i po prvi put, ovde psi uživaju u radosti dobroj hrani i ljubaznosti, piše u opisu VIDEA!

Ne možemo da im smanjimo obroke, niti možemo da biramo koji će pas jesti a koji ne. Potrebne su nam zalihe hrane zbog nadolazeće zime. Ovo je jedna humanitarna akcija koja vam neće doneti ništa više osim sreće, napisali su iz „Harmony Fund“-a.

Ako ste se ikada pitali kako izgleda pseći raj, kliknite na OVAJ video!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=uijmBBUmG7Y]