AKTUELNO: Protivnica obavezne vakcinacije dece na udaru policije

Policija je po nalogu Tužilaštva za visokotehnološki kriminal pretresla kuću kontroverzne dr Slađane Velkov, kao i njenih roditelja u blizini Vladičinog Hana * Slađana Velkov je postala poznata kao protivnik obaveznog vakcinisanja dece i zagovornik korišćenja „lekovitog“ preparata MMS za koji tužilaštvo tvrdi da je navodno – otrovni izbeljivač * Pojedini stručnjaci smatraju da je ovo zapravo obračun farmaceutske mafije i korumpiranih državnih organa sa promoterima  prirodne medicine i protivnicima obaveznog vakcinisanja dece

dr Slađana Velkov

Tužilac za visokotehnološki kriminal Branko Stamenković potvrdio je da je izvršen pretres prostorija koje se dovode u vezu sa Slađanom Velkov, ali da nisu pronađene supstance koje su bile predmet interesovanja.

Pošto policija ništa nije pronašla, a istragom protiv Slađane Velkov zbog nadrilekarstva utvrđeno je da je sporne mejlove i postove slala iz Makedonije i Saudijske Arabije, naši organi nisu nadležni.

Naime, zbog toga što je eventualno krivično delo izvršeno van teritorije Srbije, u ovom slučaju Makedonije, slučaj bi mogli da preuzmu tamošnji organi.

– Imajući u vidu da Slađana Velkov od 2006. živi u Makedoniji, Posebno tužilaštvo za visokotehnološki kriminal (TVK) uputilo je zahtev za pružanje međunarodne pravne pomoći nadležnim organima Makedonije radi preuzimanja eventualnog krivičnog gonjenja – kazao je Stamenković.

Nema licencu za rad u Srbiji

Prema podacima Lekarske komore Srbije, Slađana Velkov nema licencu za rad. Postoji podatak da je započela studije medicine u Nišu i da ih je iz nekog razloga prekinula. Komori nisu dostupni ni dokumenti koji bi potkrepili tvrdnju da je završila fakultet u Skoplju.

Po njoj, nema te bolesti koja se ne može izlečiti sirovom hranom, gledanjem u sunce, klistiranjem kafom i uzimanjem “magičnog preparata” MMS, izbeljivača koji može biti i smrtonosan,tvrde farmaceutska mafija i javno tužilaštvo.

Velkov trenutno vodi kampanju protiv doniranja organa, ubeđujući ljude da se organi vade dok ste još živi i da moždana smrt ne postoji.

Njena teorija je da transplantacije postoje samo zbog bogatih, a kao “dokaz” koristi rečenicu da je “Rokfeleru ugrađeno šesto srce”.

Na internetu neretko teško bolesnim ljudima savetuje da gladuju, a često su joj meta majke koje imaju autističnu decu. Velkov tvrdi i da HIV ne postoji i da je izmišljen, a da sida i hepatitis nisu zarazni.

BORBA PROTIV VAKCINACIJE DECE PRAVI RAZLOG HARANGE?

Besmisao vakcinacije

Pristalice dr Velkov kažu da je pravi razlog harange koja se protiv nje vodi zapravo borba protiv obavezne vakcinacije dece. Oni kažu da „lekari,plaćenici farmaceutske mafije“ tvrde da „nevakcinisana deca predstavljaju opasnost za onu vakcinisanu“?! Kako mogu nevakcinisana deca da predstavljaju opasnost za onu vakcinisanu,pitaju se protivnici vakcinacije dece?! Zar ta vakcinisana deca nisu zaštićena vakcinacijom?! Čemu onda vakcinacija ako ni posle vakcinacije vakcinisana deca „nisu zaštićena“?! – pitaju se oni.

APEL GRAĐANIMA

Građani koji su uzimali preparate koje je reklamirala Slađana Velkov i imali tegobe Tužilaštvo poziva da se jave. Ona je MMS kapi predstavljala kao lek za najteže bolesti, a „ustanovljeno je da mogu da izazovu čak i smrt“ tvrdi tužilaštvo“.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=WU9mkcMbJGA]