Antivakseri napravili HAOS u Beogradu: Nasrtali na policiju i BACALI baklje!

U Beogradu je, uporedo sa Paradom ponosa, oko 17.30 sati počela protestna šetnja koju su organizovali protivnici vakcina i vakcinacije protiv koronavirusa koji su tom prilikom napravili haos u našoj prestonici.

Bilo je gurkanja sa policijom, a bačena je i prva baklja.

Policija pod punom opremom potom je počela da trči sa svih krajeva kako bi obuzdala antivaksere i sprečila veće nemire.

Ispred učesnika ovog protesta je kordon policije u opremi za razbijanje demonstracija, koja je postavila i ogradu ispred sebe.

Nakon kratkog zastanka antivakseri su nastavili šetnju.

Prilaz ka Terazijama je blokirala policija, a nakon 15-ak minuta pustila je grupu da prođe dalje ka Terazijama. Oni su istakli zastave Srbije i različitih pokreta, pojedini nose ikone, a razvili su i transparent “Sloga biće poraz vragu”.

Sa govornice je poručeno da se “gnušaju” Parade ponosa.

Centar Beograda je blokiran i do svojih domova u centralnim gradskim ulicama mogu isključivo da prođu građani koji tu žive.

Policija je oko 18.30 odblokirala prolaz ka Terazijama, a grupa koja protestuje protiv vakcinacije krenula je preko Terazija.

Podsetimo, kako je epidemiolog i član Kriznog štaba dr Predrag Kon rekao, kovid propusnice su “alternativa zatvaranju”. Lekari danima unazad tvrde da neće vršiti nikakva diskriminacija, već da će propusnice pomoći u borbi protiv korona virusa.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar