BEGUNAC IZ SIVOG DOMA NAPRAVIO HAOS U NOVOM SADU: Nožem izbo čuvara i policajca u civilu!

Golobradi mladić David J.(19) rodom iz Leskovca pobegao je pre pet dana iz Vaspitno – popravnog doma u Kruševcu, poznatijeg kao „ Sivi dom“ zbog istoimene tv serije, a zatim je sinoć na Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu napravio pravi haos kada je nožem izbo radnika obezbeđenja jedne firme i policajca u civilu, prilikom pokušaja pljačke.


Inače, sve se događalo nešto pre 21 sati, naočigled znatnog broja prolaznika na prometnom mestu u blizini novosadskog Prekršajnog suda. Radnik obezbeđenja je zadržan u Kliničkom centru Vojvodine zbog težine povreda nanetih nožem, dok je policajac posle ukazane pomoći pušten na kućno lečenje.

Razbojnik je zadobio telesne povrede u okršaju sa napadnutima, nije životno ugrožen, ali je i dalje na lečenju u KCV.

– Iako ima samo 19 godina, David ima prebogat policijske dosije zbog narkotika, nasilničkog ponašanja, nanošenja teških telesnih povreda i mnogobrojnih krađa i teških krađa. Samo pukom srećom sinoćni okršaj je prošao bez izgubljenih ljudskih života – kaže naš sagovornik.

Kako nezvanično sazajemo, posle saniranja povreda, David J. će biti vraćen u Sivi dom, jer je posle bekstva za njim bila raspisana poternica iz Kruševca, a tužilaštvo u Novom Sadu će tek okvalifikovati sinoćne nedelo.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar