Beograd: Otvorena Zelena poslanička kancelarija

Juče je u Beogradu svečano otvorena Zelena poslanička kancelarija i kancelarija Zelene stranke. Svečanom otvaranju su prisustvovali predstavnici američke, ukrajinske, bugarske i rumunske amabasade, republički poslanici i predstavnici drugih političkih partija, kao i mnogi privrednici i organizacije čiji su ciljevi u skladu sa ciljevima Zelene stranke.

zelena-poslanicka-kancelarija

Kancelarije je svečano otvorio predsednik Zelene stranke i republički poslanik, mr Goran Čabradi.

Tom prilikom, mr Goran Čabradi izjavio je da Zelena stranka kreira svoju politiku i gradi sopstveni indetitet. To podrazumeva da će Zelena stranka podržavati sve ideje i predloge koje donose dobro građanima i građankama Srbije, bez obzira da li ih predlaže vlast ili opozicija. Isto tako, sve ono loše će biti odbačeno, bez obzira na to ko je predlagač.

Mr Goran Čabradi istakao je da je Zelena stranka najbrže rastuća stranka u Srbiji. Upravo iz tog razloga, obaveza Zelene stranke prema članovima i glasačima je da to poverenje opravda. Zelena stranka je prva koja je imala hrabrosti da se u predizbornoj kampanji zalaže za legalizaciju kanabisa u medicinske svrhe i ostaće dosledna svojim stavovima, predizbornim obećanjima i principima.