Branislav Lečić: Iza Danijele Štajnfeld stoji Đilas, iskoristio je za politički obračun sa mnom!

Đilas je imao motive da me diskredituje i izbaci iz politike, rekao je Lečić.

Glumac Branislav Lečić gostovao je na TV Pinku u Novom Jutru. Govorio je o slučaju glumice Danijele Štajnfeld koja ga je pre nekoliko meseci optužila za silovanje.

Lečić je objasnio da Štajnfeldova ceo slučaj nije prvo iznela u Tužilaštvu, već voditeljki emisije “Insajder”, Brankici Stanković. Takođe, Lečić tvrdi da iza svega stoji politički motiv koji je, po njemu, najverovatnije platio lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas.

Lečić je rekao da je Brankica Stanković bila regrutovana da radi emisiju sa Danijelom Štajnfeld, a da iza svega toga stoji Dragan Đilas.

– Insajder radi Brankica, ona je pripremala emisiju sa Danijelom tri meseca pre, kako je ona to znala. Bila je regrutovana da radi tematsku emisiju. To je platio najverovatnije Dragan Đilas, to su mediji koji su u njegovom vlasništvu ili njegovog partnera. Sa ciljem da se iskoristi Danijela Štajnfeld, koja nije definisala koju je silovao. Ona je imala svoje motive, Đilas je imao motive, da me diskredituje i izbaci iz politike. Đilas je stavio Demokratsku stranku u dužničko ropstvo, materijalno. Đilas stvara tenzije u društvu – kaže Lečić i dodaje:

– U kampanji koju su započeli i kada su prepoznali zajednički interes, Danijela i Dragan Đilas su napravili dogovor i taj dogovor je počeo da se vari već krajem jeseni. Ja ovo ne govorim napamet već imam i novinare koji su iz griže stavesti, ljudskosti, rekli da su da su bili pozvani sa rečenicom: Sad ćemo da uništimo život jednom čoveku! Znači namerna stvar, po meni, jako nemuška. Da mi tako luciferski poturaš priču o nečemu što je nemoguće, što je policija i dokazala… Znači mi sad treba da verujemo medijima Dragana Đilasa, a ne policiji… Niko od tih medija me nije pozvao sad, što dokazuje da su bili u kampanji, da su krivi i da nemaju šta da kažu.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar