Bratislav Uraković novi direktor kragujevačkog SPD Radnički

Skupština Sportskog privrednog društva Radnički je na sednici razrešila dužnosti dosadašnjeg direktora Bojana Ilića, a za novog direktora imenovala je poznatog i uspešnog biznismena Bratislava Urakovića.

– Privilegija je dati celog sebe za svoj grad i klub. Imao sam čast da sarađujem sa vrhunskim sportistima. Zahvaljujem se svim kolegama, prijateljima društva, a posebno našim vernim navijačima. Novom menadžmentu želim puno uspeha u daljem radu, jer Radnički zaslužuje uvek više i bolje, izjavio je Bojan Ilić, dosadašnji direktor Radničkog.

Radnički je pod Ilićevim rukovodstvom zabeležio velike sportske uspehe: osvajanje Regionalne vaterpolo lige, titulu šampiona Srbije, finale Kupa Srbije u vaterpolu, dva finala Kupa u odbojci, finale plej-ofa u rukometu za žene, završni turnir Kupa Radivoja Koraća, kao i plasman tri ekipe na evropska takmičenja.

Skupština Sportskog privrednog društva Radnički je na sednici razrešila dužnosti dosadašnjeg direktora Bojana Ilića, a za novog direktora imenovala je Bratislava Urakovića.

Sportsko privredno društvo Radnički se zahvalilo Bojanu Iliću na svom zalaganju za klub i poželelo mu puno uspeha u daljem radu.

– Sa velikim entuzijazmom nastaviću jačanje sporta u Kragujevcu i već široko poznatog sportskog srpskog brenda našeg Radnički Kragujevac, što je i politika osnivača Skupštine grada Kragujevca i gradonačelnilka Nikole Dašića. Kao najveći korisnici javnih sredstava grada moramo da povećamo prihode kao privredno društvo sa što manje subvencija grada uz potpunu transparentnost poslovanja, izjavio je novi direktor Uraković.

U  tom cilju, kako on najavljuje SPD Radnički će racionalizovati svoje poslovanje i opremiti sve njihove objekte da ih maksimalno uposle za potrebe boljih rezultata klubova, ali i za korišćenje Kragujevčana, najavio je on.

– Imamo veliki potencijal kvalitetnih klubova i njihove sjajne sportske rezultate u protekloj godini. Naš Radnički je ponos Kragujevca i Srbije. Neka tako bude, rekao je Bratislav Uraković nakon što je juče imenovan za direktora SPD Radnički.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar