BRUKA U BORU: Organizovali matursko veče da bi opljačkali nekadašnje školske drugove!

Rođeni su 1972. godine u Boru, maturirali 1991, rasli su uz Pearl Jam, R.E.M, Princa, INXS, Stinga, George Michaela i ostalih svetskih zvezda, a sada…

Afera oko maturske večeri u Boru i dalje se ne stišava!

Vest koja je obišla Srbiju o tome kako su Đilasovi i Jeremićevi botovi sprečili nastup na maturskoj večeri najveće muzičke zvezde u regionu Ace Lukasa, koji je hteo da ulepša događaj tako što će potpuno besplatno otpevati nekoliko svojih najvećih hitova, nije više aktuelna – sada je u javnost isplivao sav prljav veš u vezi sa organizacijom maturske večeri i naduvanom cenom ulaznica!

Naime, cena ulaznice za pomenuto matursko veče u Boru bila je 3.100 dinara, iako je uobičajena cena za ulaz na takve događaje do 1.700 dinara, i to u Beogradu i  većim gradovima Srbije, a ukupno je bilo 170 zvanica na maturskoj večeri!

Prostom matematikom dolazi se do cifre od 250.000 dinara razlike u ceni, dakle, više od 2.000 eura, koje su organizatori maturske večeri lukavo i bezobzirno strpali sebi u džepove i to ZA SAMO JEDNO VEČE, a na račun svojih nekadašnjih „školskih drugova“!

Da stvar bude gora po organizatore maturske večeri, ulaznice su prodavali za maturu bez fiskalnog računa i tako oštetili državu jer su utajili porez veći 200.000 dinara PDV-a koji su strpali u svoje džepove. A za toliko su praktično pokrali i svoje školske drugove.

Većina oštećenih učesnika proslave maturske večeri najavljuje i sudske tužbe zbog prevare organizovane zarad sticanja materijalne dobiti na nelegalan način.

Po Boru se priča da su od tih para prvo sebi kupili tompuse…

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar