CIRKUS: Lažni ekolozi sad kažu da litijum MOŽE DA SE KOPA, ali NE MOŽE Rio Tinto da kopa?!

Predstavnik tzv. inicijative “Kreni promeni” izvesni Savo Manojlović još jednom je pokazao da cilj lažnih ekoloških protesta nije bila briga za ekologiju, već da je u pitanju nečiji čist ekonomski interes.

On je retvitovao objavu zvaničnog naloga “Kreni promeni” u kom se navodi da se litijum može napraviti brzo i bezbedno, ali ne jeftino, ili sporo i bezbedno, ali jeftino, a tokom lažnih ekoloških protesta bilo je reči da ne može da se napravi nikako. Stoga se postavlja pitanje koga lažni ekolozi zamajavaju?!

– Litijum se iz jadarita može proizvesti brzo i jeftino (ali ne bezbedno), brzo i bezbedno (ali ne jeftino), ili jeftino i bezbedno (ali ne brzo), rekao je stručnjak za gas iz UNECE-a i hemijski inženjer Branko Milićević u intervjuu za Balkan Green Energy News – napisano je ovaj lažni ekolog u svom tvitu.

Nakon ove objave postavlja se pitanje da li je Savo Manojlović, koji je bio jedan od vođa protesta tokom kojih su blokirane saobraćajnice i ometan normalan život građana, imali za cilj da oteraju jednog investitora, a dovedu drugu kompaniju?!

Sada je jasno da se iza lažnih ekoloških protesta krije čist ekonomski interes, a briga za ekologiju na kojoj su insistirali bila je samo paravan iza kog su se krili.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar