Crna Gora: Prljava igra protiv Vladimira Leposavića ovih dana dostiže vrhunac!

Prljava igra protiv aktuelnog ministra pravde Vladimira Leposavića ovih dana dostiže vrhunac!


  • Ne, redosled je drugačiji. Leposavić ne treba da podnese ostavku jer nije uradio ništa da bi morao sam da ode. O njegovoj smeni, red je, treba da se raspravlja u Skupštini koja ga je izabrala. Da vidimo ko ovih dana govori istinu, a ko pritiskom na Leposavića da se sam povuče pokušava da spasi redova Krivokapića koji je sam doveo Vladu u ćorsokak.

Hajde, da konačno svi otvore karte do kraja. Da se prebroje u Skupštini foliranti i svi drugi. Imenom i prezimenom. Jer, ambasade ovih dana pritiskaju neke iz parlamentarne većine da ipak glasaju za smenu Leposavića, čak i sa DPS-om. Zašto onda da im Leposavić svojom ostavkom čuva obraz? Nema potrebe, svi su punoletni, politički zreli, pa da konačno javnost, javno, vidi ko sa DPS-om smenjuje narodnog ministra kojeg je na protestima podržao narod.

Krivokapić sve zakuvao, neka vrati mandat!

Računaju da će Leposavić pod pritiskom podneti ostavku i spasiti njihove obraze i njihovu servilnu politiku ambasadama. Ne, to ne sme da se desi. Onaj ko je zakuvao sve ovo i ko sa DPS-om hoće da ruši narodnu izbornu volju, mora da se ogoli do kraja. A zakuvao je sve onaj koji se nije konsultovao sa onima koji su ga izabrali nego sa ambasadama i centrima moći od kojih nažalost prima naloge.

Ako već žele da budu politički principijelni, što ne pozovu premijera Krivokapića koji je sve ovo zakuvao da vrati mandat narodu, odnosno onima sa čije je liste izabran, da onda Leposavić podnese ostavku i da Skupština, odnosno većina od 41 poslanika, bez izlaska na izbore izabere političku Vladu, koja će krenuti u demontažu DPS-a. Insistirati na tome da je samo Leposavić kriv, a Krivokapić nevin, što je neistina, ide na ruku DPS-u i njovim satelitima.

Zato, ako ne idu u paketu Krivokapić koji je sve ovo zakuvao i Leposavić koji na pravdi Boga treba da bude oteran, onda je nepošteno tražiti samo od ministra pravde da podnese ostavku.

Krivokapić da vrati mandat, e tek onda je pošteno tražiti od Leposavića da podnese ostavku. Ili da Krivokapić povuče predlog za njegovo razrešenje jer je jasno da ako to ne uradi, Leposavića će smeniti sa DPS-om.

Izbor je lak. Na potezu je Krivokapić, a ostali, korektno bi bilo da zaćute i ne prozivaju drugog da im svojom ostavkom čuva obraz, poručuje Živković u svom komentaru o aktuelnoj situaciji u Vladi Crne Gore.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar