DARKO LAZIĆ u svađi sa saradnicima: Malo mu 2.500 evra za nastup!

Pevač navodno nije napunio diskoteku u kojoj je pevao, pa je zato nezadovoljstvo preneo na saradnike. Darko Lazić poslednjih meseci ne izlazi iz domaće štampe, a skandali koje pravi su sve češći.

Poslednji u nizu navodno se desio nedavno na njegovom nastupu u Koblahu, kada se žestoku posvađao sa saradnicima zbog toga što mu je bilo malo da dobije honorar od 2.500 evra!

Kako priča izvor blizak pevaču koji je bio na licu mesta, pevač je pobesneo kad mu je jedan od saradnika rekao da će zaradu podeliti bez obzira na to što to veče nije bilo mnogo ljudi. Po toj računici, Darku treba da pripadne 2.500 evra, a isto toliko njegovom menadžeru.

– Bio je opšti haos. Darko nije mogao da se kontroliše, vikao je da mu je pun polni organ svega, da menadžeri ne mogu da mu uzimaju više toliko para. Rekao je da on treba da dobija 80 odsto zarade, a procenat od 20 odsto da ide njima. Posle toga je njegov saradnik pokušao da mu objasni da nije takav dogovor i da on najbolje to zna, ali Lazić nije odustajao – priča sagovornik.

Pevač je bio ubeđen da nije njegov problem što to veče nije bilo dovoljno ljudi, pa je i to prebacio svom saradniku.

– U jednom momentu je počeo da viče: “Ugovarate mi nastup u lokalu koji niko ne može da napuni, kako očekujete da nešto zaradim”, a menadžer mu je na to rekao da ne pevaju oni nego on i da je na njemu da privuče publiku. Međutim, Lazić je rekao: “Sve je to okej, ali ovaj lokal nisu napunili ni Dragana Mirković, ni Mile Kitić, niko” – kaže sagovornik i navodi da nikome nije jasna ovakva Darkova reakcija jer je znao kakav je dogovor.

– To veče su prodate 202 ulaznice, a jedna je koštala 25 evra, što znači da je zarada od toga nešto malo više od 5.000 evra. Sav prihod od prodaje išao je Darkovom timu, takav je bio dogovor, dok je vlasnik kluba zaradu imao od prodaje pića. Sigurno znam da Lazić ovako posluje već duže vreme, da pola novca od honorara daje menadžeru, pa ne znam zašto mu je baš tada to zasmetalo. Možda što je navikao da na njegovim nastupima bude više ljudi ili da nastupa po fiksnoj ceni – zaključuje on.

IZVOR: KURIR.RS/OBJEKTIV.RS/HYPETV.RS

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar