Dejan Stanković nakon uspeha Zvezde: Ovo je veliki rezultat, neka dođe Lacio!

Ovo je veliki rezultat, plasmanom u Ligu Evrope ostvarili smo realan cilj. Može da se komentariše i diskutuje, peti put grupna faza, ove godine je Liga Evrope dosta jača i čestitam momcima, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković posle pobede protiv Kluža.

Zvezda je i u revanšu savladala Kluž (2:1) i plasirala se u grupnu fazu Lige Evrope.

„Zadovoljan sam pristupom. Rekao sam i pre meča da ne mogu da razmišljam o porazu, išli smo na pobedu, ali mogli smo da primimo gol iz penala. Hvala navijačima, prevalili su veliki put, posebno hvala Dragoviću i Degeneku, pokazali su koliko se voli klub“, izjavio je Stanković na konferenciji za medije.

Kapa dole igračima, ponavljam to, odigrali smo 13-14 utakmica u ovoj, kako mi kažemo, Letnjoj ligi, dodao je Zvezdin trener.

„Još jedna utakmica, pa pauza. A onda idemo dalje. Nemam želje na žrebu, ko god dođe, ali nemam ništa protiv da bude Lacio. Ovo je uspeh, ostalo je nadogradnja, čeka nas još najmanje šest evropskih utakmica“, istakao je Stanković i dodao da nije razmišljao o odlasku i Zvezde, mogao je, ali da nije hteo jer mu klub mnogo znači.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar