Delta Agrar zapošljava u Zaječaru

Povodom planiranog otvaranja nove hladnjače voća i povrća u Zaječaru kompanija Delta Agrar otvara sedam novih pozicija za kandidate različitih profila.

Nova (ultra low oxyigen) hladnjača, kapaciteta 20.400t, opremljena je najmodernijim linijama za predkalibraciju, pakovanje i skladištenje u posebnim komorama koje na prirodan način čuvaju svežinu voća i povrća.

Delta Agrar voćnjak za jabuke i trešnje, u okviru kog će se nalaziti ULO hladnjača, prostire se na preko 255 ha, i proizvodi klupske i konvencionalne sorte jabuka, kao i 5 različitih sorti trešanja. Klupske jabuke su ekskluzivne sorte koje mogu da proizvode samo proizvođači koji su u svom radu pokazali izuzetne rezultate i privrženost bezbednosti i kvalitetu proizvoda. Delta Agrar je jedinstven član kluba proizvođača klupskih jabuka u ovom delu Evrope.

Sektora ljudskih resursa Delta Agrara ističe: „U našoj kompaniji, zaposleni su ključan element u postizanju uspeha. Zbog toga pridajemo veliki značaj zadovoljstvu zaposlenih, kao i građenju zdravog radnog okruženja i snažnog timskog duha. Pri izboru kandidata, naš cilj je da obezbedimo savremen, fer, objektivan i prijatan proces selekcije u skladu sa karakteristikama kandidata i zahtevima pozicije“.

Ukoliko ste zaintersovani za rad u novoizgrađenom objektu Delta Agrar, modernoj i tehnolonoški opremljenoj hladnjači, možete se prijaviti za neku od otvorenih pozicija:

  • Tehnolog voćarstva
  • Magacioner
  • Administrator opštih poslova
  • Viljuškarista
  • Radnik tehničkog održavanja
  • Referent logistike
  • Manipulativni radnici

Sve detalje pozicija i uslove rada možete pronaći u odeljku Karijera na sajtu Delta Agrara ili klikom na link https://www.deltaagrar.rs/karijera/karijera.425.html

Svoje prijave, sa naznakom za koju se poziciju prijavljujete, možete poslati na mail hr@deltaagrar.rs.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar