HAARP – Istine i zablude

БЕОГРАД – Несносне врућине и тропске температуре које су у Београду и Србији данас „дебело“ премашиле 40 поделак Целзијусове скале, учиниле су почетак августа пакленим, а максималне температуре ваздуха које су Србију учиниле топлијом и од Африке и које прете да достигну чак и 60 степени, могу потицати и од ХААРП антена инсталираних у Барајеву, 50 километара од Београда.

Како је „Правда“ опширно већ писала претходних седмица, ХААРП антенски систем је програм активног ауроралног истраживања високе фреквенције (скраћено ХААРП) и представља пројекат истраживања са циљем разумевања, стимулисања и контроле процеса у јоносфери која је део земљине атмосфере на висини од 50 до 80 километара, и који садржи велику количину јона (наелектрисаних честица) насталих деловањем сунчевог ветра и има велики утицај на простирање електромагнетних таласа. ХААРП антенски систем поред мноштва утицаја на човекову околину али и менталну свест, има утицаја и на климу и климатске промене. Екстремно високе температуре изнад 40 степени које су трајале целог јуна, јула а настављају се и почетком августа, нису нешто што је уобичајено за подручје Србије, а поготово не у тако дугом трајању. Неуобичајено врео био је и почетак маја, када су температуре биле изнад 30 степени а случајно или не, тек ХААРП антенски систем је са радом отпочео баш трећег маја ове године.

Биолог и еколог Дејан Маркуш, који већ дуже време живи и ради у САД где је проучавао и појаве везане за ХААРП, за „Правду“ каже да је у Америци одавно познато да овај антенски систем може да утиче на климу и да није случајно што су баш овог лета, када је ХААРП систем почео да функционише, Београд и Србија постали врелији и од Сахаре.

– Деловањем антенског ХААРП система ствара се рупа у заштитном омотачу Земље, који нас штити од негативног утицаја Сунца и соларних ветрова. Та рупа се креће преко горње атмосфере, пропуштајући веома штетне утицаје на површину Земље, а уједно штетно зрачење врши и тај део атмосфере који је озрачен. Америчка администрација је званично саопштила како ХААРП служи да се истраже начини за санирање озонског омотача, међутим, права намена му је контрола климе тамо где они пожеле, као и манипулација са контролом људи – каже Маркуш и подсећа да идеја контроле климатских дешавања „није од јуче“.

– Манипулисање климом почело је још 1946. године, када је амерички научник Винсент Шефер открио да убацивање залеђених честица угљен-диоксида (суви лед) у хладну комору доводи до стварања ледених кристала који су исти као и они у облацима. Знало се да се топли ваздух приликом дизања од земље све више хлади и да се један део те влаге кондензује у сићушне капљице које формирају облаке. Милиони тих капљица морају се спојити међусобно да би постале довољно тешке и као такве падале као киша. Сада је и овај део Балкана дошао на ред да се манипулише климатским променама и експериментима, а Србија је изабрана као најпогодније тло за постављање ХААРП антена. Од маја, од кад су пуштене у рад ове злогласне антене, почеле су и несносне врућине. Наш народ има изреку „Од Светог Илије (2. август) Сунце све милије“ и некада је тако заиста и било, док помрачени умови нису решили да загосподаре природом и климом. Ово Сунце које данас, 6. августа, пржи у Београду и Србији, не само да није „мило“ већ је више него опасно, а чим је званично саопштено да је температура 40 степени, будите уверени да је на асфалту и до 60! Како ствари стоје, следећих година може бити само још горе, а лета ће постати буквално неиздрживо топла. Нажалост, у Србији се на оваквим пакленим температурама не уводи ни ванредно стање, а камоли да коначно неко народу и јавности објасни шта је то заправо ХААРП који се налази међу нама, и да ли и колики утицај на климу у овој земљи има – каже Маркуш.

Проф. др Светозар Радишић

Не треба сумњати да постоји оружје којим се може утицати на проток енергија у људском организму и на свест људи и да се то оружје примењује. Познато је да је Џенет Морис, из Одбора за глобалну стратегију вашингтонске организације коју је основао бивши заменик директора ЦИА Реј Клајн, изразила забринутост због евентуалне примене акустичне психокорекције. Она очекује примену новог неубојног метода приликом ,,гушења побуна и нереда, за контролу дисидената, деморалисање или онемогућавање непријатељевих снага и повећање перформанси тимова пријатељских специјалних оперативаца”. Морисова је упозорила да ,,пешадија ризикује излагање специфичном звуку који производи уређај, а који се не може елиминисати помоћу заштитне опреме и помоћу чепова за уши”. За спречавање побуна већ су примењивани .

О неким средствима из арсенала тзв. рата против ума писала је агенција ,,Ројтерс”, крајем октобра 1999, извештавајући из Брисела. У њиховом извештају писало је да Нато уводи нову врсту ’хуманог оружја’ за будуће акције. Нова врста ратне технике о којој су обавестили јавност укључује буку која дезоријентише, звуке јаког интензитета који изазивају болове, непријатне мирисе и иритацију коже. У том напису поменути су и ,,строб” светла, оружје које изазива мучнину, електрични пиштољи, пиштољи пуњени лепком, пенасте бомбе и мреже итд. Ипак, најзанимљивији су уређаји који раде на фреквенцијама људског мозга.

Утискивање слика у људски мозак

Најпознатије жртве ,,контроле ума” јесу преживеле жртве пројекта “Монарх”. Кети О’Брајен (написала је књигуТрансформација Америке), и Брајс Тејлор, која је свој случај описала у књизиСјај звезда. У бројним књигама и написима у вези са контролом ума аутори узимају њих две као пример за претварање лепих жена у ,,робиње секса” – програмирањем свести.

Линкон Лоренс је први употребио RHIC-EDOM технику(Radio Hypnotic Intracerebral Control – Electronic Dissolution of Memory).коју према писању Missela Milera примењује ЦИА. Том техником радио сигналима утиче се на мозак умртвљују везе између две нервне ћелије, или електронски поништава упамћени садржај.

Инсталираним ,,можданим трансмитерима” омогућена је контрола понашања субјеката претворених у објекте. У мозак ,,посматраног“ могу се ,,кришом” утиснути одређене слике, поготово у РЕМ фази сна.

Јоносфера као виртуелна антена

Уосталом, примери у овом подручју су бројни. Да бисмо схватили шта, на пример, може изазвати микроталасна Е-бомба, која је 26. марта 2003. употребљена први пут у рату у Ираку, требало би да проучимо резултате истраживања америчких научника Хозе Делгада, Роса Адеја, Едварда Телера и Клеја Естерлија. Они су међу првима писали о усавршеним ,,психолошким инструментима“ који се могу употребити као најновија технологија радио-биолошког (или ,,психичког“) ратовања.

Генијалност и проницљивост Теслиних визија и проналазака тек сада почињу да живе, али се и све чешће злоупотребљавају.

Поменућемо само два значајнија примера. Познато је да је систем HAARP који се налази на Аљасци настао на основу Теслине идеје коју је остварио амерички физичар Бернард Истлунд (Bernard Eastlund). Намера пројектаната јесте да искористе јоносферу као виртуелну антену за екстремно ниске фреквенције. Занимљиво је да је др Растко Маглић, професор на Универзитету Колорадо (САД), о пројекту HAARP у јенуару 1998. године говорио у вези са темом ,,Нове Теслине технологије – контрола јоносфере”.

„Контрола умабез управљања мислима

Други пример је систем СИГИНТ у Мериленду у поседовању НСА. Тај систем је у ствари мрежа која користи врхунски метод за посматрање нервних сигнала. Тим методом се мапира и бележи електрична активност центра за вид и приказују слике из мозга на видео монитору. Систем СИГИНТ је Тесла предвидео и писао о њему у писму упућеном М. В. Капу, 4. марта 1919. године. Објављено је то у књизи Бранимира Јовановића „Тесла – дух, дело, визија“.

Веза човека, његове свести и његових мисли са космосом остварује се преко мозга. Реч је о природном, за сада, самонеспознатљивом, комплексном и софистицираном примопредајнику високе осетљивости. За сада ту почиње и завршава мистерија контроле ума. Више је начина за ,,контролу ума“, али се ниједна за сада, на срећу, не ослања на управљање мислима. Било је случајева да су у мозак инсталирани ,,мождани трансмитери” (реч је о примопредајницима) које је могуће пратити глобалним позиционим системима (ГПС) из сателита.

И мисли незадрживо зраче

С друге стране, бројни су докази да су истраживања усмерена према том подручју. Треба напоменути да је за електромагнетни утицај на мозак потребно неколико предајника, који су у стању да емитују релативно дуге вибрације (100 мс). Таква врста оружја може бити веома ефикасна за уништавање компјутерски управљаних и контролисаних система оружја, али, уз незнатне модификације, и као средство за неутралисање и уништавање људи. Научници су доказали да јаким радио-предајницима могу да се створе електрични таласи у шупљини између јоносфере и слојева на Земљиној површини. Посебно је наглашено да се подешавањем тих таласа на фреквенцију можданих емисија човека, могу пореметити мождане перформансе. На тај начин, могуће је изазвати промене у понашању људи за дужи период. Чувени научник Петар Ј. Станковић сматрао је да мисли могу да зраче јаче или слабије, слично као код радио-таласа, већ према томе ,,колико психичке енергије садрже“.

Није једноставно утврдити какви су стварни ефекти употребе електромагнетног оружја и колико су истините застрашујуће приче о нападу на људски мозак. За сада је извесно да су научници „успели” да материјализују системе који користе електромагнетну енергију не само за лечење већ и за раздешавање (обољевање) и уништавање људског организма.

Један од бољих примера за то јесте систем HAARP, настао у истоименом пројекту (High-freqency Active Auroral Research Project – Програм за активно истраживање јоносфере помоћу високих фреквенција). При томе, под појмом аурора вероватно подразумавају осим јоносфере и светлосне ефекте (као што је, на пример, поларна светлост) и друге феномене који настају пролажењем електромагнетног снопа високе фреквенције кроз различите слојеве атмосфере и посебно кроз јоносферу. Популарни назив пројекта је „Харфа”, а „рекламира га” једна луцидна изрека аутора пројекта, америчког физичара Бернарда Истлунда (Bernard Eastlund), која много казује: „На овој харфи анђели не свирају”.

Од скретања ракета до отварања озонских рупа

Познато је да је пројекат „Харфа”, који углавном производи екстраниске фреквенције (ELF – Extremly Loњ Freљuency, od 0–300 Hz), реализован под патронатом америчке владе и да се Опсерваторија за истраживање јоносфере налази у војној бази удаљеној двадесетак километара од места Гакона у забаченој дивљини Аљаске.

Систем, наводно, може да обезбеди: 1) скретање ракета са трајекторије и заштиту од балистичких ракета са нуклеарним главама; 2) ометање и контролу радио-комуникација, за које се користи јоносфера (високо наелектрисани омотач, који опасује Земљу на висини између 64 и 950 километара) као рефлектор; 3) комуникацију са подморницама и испитивање подземних шупљина коришћњем екстремно ниских фреквенција; 4) ометање „нормалног” рада људског мозга, на одређеној територији, деловањем зрацима врло ниске фреквенције; 5) контролу временских прилика у одређеним регионима; 6) посредно отварање озонских рупа грејањем јоносфере итд.

Таласима се утиче на мозак људи

Намера пројектаната јесте да искористе јоносферу као виртуелну антену за екстремно ниске фреквенције. Они сматрају да се дејством природног магнетског поља Земље на природни ток електрона у јоносфери ствара својеврсна виртуелна антена за емитовање електромагнетних таласа (ЕМТ) са фреквенцијама од осам херца.

Тако произведеним таласима може се утицати на људски мозак, који у тзв. алфа стању (за време психичке опуштености) функционише на тој фреквенцији. Занимљиво је да је др Растко Маглић, професор на Универзитету Колорадо (САД), на предавању одржаном 23. јануара 1998. у Београду, у Галерији науке и технике САНУ, о пројекту HAARP говорио у вези са темом „Нове Теслине технологије – контрола јоносфере”. Његово излагање добија на значају када се зна да је стратег и физичар Дејвид Пит, канадски саветник за развој науке, у књизи ,,У трагању за Николом Теслом” предложио да се истражи примена Теслиног дела у области нискофреквентних електромагнетних зрачења.

На Аљасци прва база ,,ракетног штита

Још је занимљивије да је господин Истлунд заправо покушао да реши питање пласмана природног гаса за компанију ARCO и сетио се да је најбоље да гас остане тамо где јесте, да се искористи за производњу електричне енергије, а да она снабдева суперсистем за уништавање балистичких ракета и контролу временских прилика. То је одгонетнуо и „Њујорк тајмс” када је објавио да ће прва база „ракетног штита” САД бити на Аљасци. Тако је технологија намењена америчком „Рату звезда”, после освежавања знања из области у којој је најпознатији и најпризнатији био и остао Никола Тесла, још на један начин трансформисана у опасно оружје.

Званично, HAARP представља научни програм за проучавање промена у јоносфери и испитивање и коришћење јоносфере за развој система комуникација на ниским фреквенцијама и система осматрања, за цивилне и потребе одбране. Поред наведеног, програм би требало да омогући и друге научне пројекте, као што су: праћење и проучавање глобалног загревања Земље, динамика плазме, смањење озонског омотача, деловање сунчевог зрачења на атмосферу, простирање електромагнетних таласа кроз јоносферу и слично.

Конкретни подаци о HAARP систему (локација, број диполних антена, површина антенског поља, излазна снага, фреквентни опсег, слој јоносфере на који су усмерена зрачења, резултати досадашњих истраживања) објављени су на интернету, али иза тога се крију многе супертајне

Према досадашњим сазнањима експерименти слични онима у оквиру пројекта HAARP регистровани су на следећим локацијама: Арецибо (Тихи океан), Душамбе, Горкитy, Хипас (Северна Америка), Монцхегорск, Сура (јужна Азија) и Тромсо (Норвешка). Занимљиво је да су наши научници на посредан начин потврдили могућности система стационираног на Аљасци. Наиме, у студији о геофизичком рату навели су да „јаким радио-предајницима могу да се створе електрични таласи у шупљини између јоносфере и првобитних слојева на Земљиној површини”.

У студији је посебно наглашено да се подешавањем тих таласа на фреквенцију можданих емисија човека могу пореметити мождане перформансе, а тиме изазвати промене у понашању за дужи период. Објављено је и посебно упозорење да се таквим дејствима може ослабити борбена способност противника.

Таласи могу да онеспособе противника

Да би се схватила опасност од наведеног пројекта требало би да се подсетимо на опсег фреквенција у оквиру којег се може утицати на мозак и изазвати промена његових различитих менталних стања. Наиме, на мозак активно утичу сва зрачења у опсегу од један до 50 херца.

Бета таласи (13–30 Хз) утичу на тзв. бета стање мозга, односно нормално дневно будно стање; алфа таласи (8–12 Хз) на стање спокоја и потпуне релаксације; тета таласи (4–7 Хз) на стање поспаности (дремежа), и делта таласи (1–3 Хз) утичу на мозак у стању дубоког сна.

Доктор Велимир Абрамовић је још 6. априла 1995, у интервјуу за часопис „Шесто чуло” под насловом Београд нови Јерусалим рекао: „Постоје фреквенције које мењају расположење, али се њихова модулација држи у тајности. Примера ради, фреквенција од два до три херца изазива малодушност, поспаност и умор, а 11 до 13 херца осећање прилива енергије, агресивност и повећање радне способности. Уређаји за евентуални електронски рат на том принципу могу емитовањем различитих фреквенција да онеспособе противника”.

Лабораторија Робинс АФБ (Атланта)изазива масовна убистава

Када се то зна, забрињавају подаци које је у својим радовима навео руски научник Анатолиј Мартинов, који тврди да више од 80 одсто становника Москве и Санкт-Петербурга има синдроме брзог умарања, душевне стешњености и осећања фаталног баксузлука у личном раду. Он не тврди да се на њих деловало електромагнетном енергијом, али сматра да је већина неокортикалних међуљудских утицаја остварена у наведеним опсезима.

С друге стране, познато је да су мерене мождане струје у тренутку слања тзв. телепатских порука у фреквентном опсегу од осам до 13 херца.

Према научним истраживањима на мозак се може утицати и у другим таласним подручјима. Алекс Константин и Џон Квин објавили су да се у тајним лабораторијама делује на психу људи електромагнетним таласима у опсегу 435 мегахерца, што је, према њиховим истраживањима, равно фреквенцији људског мозга. Они су за масовна убиства, која се дешавају углавном у југоисточним деловима САД, оптужили лабораторију Робинс АФБ, лоцирану у близини Атланте.

С тим у вези постоје подаци да је Тесла предвидео да Земљина кугла најчешће ступа у резонанцу на фреквенцијама реда 10 Хз и да је најнижа резонанца Земље на шест херца.

Звездани тренуци између јаве и сна

Када се те информације „укрсте” с подацима да се људски мозак, када функционише на фреквенцији 10 Хз, налази у стању спокоја и потпуне релаксације (тзв. алфа стању), а на фреквенцији шест херца у тзв. тета стању, односно у стању дремежа, а да је то према истраживањима Николаја Љубимова на додирници између креативне имагинације и звезданих тренутака полудремежа, „између јаве и дубоког сна”, дакле у стању у којем настају највећа мисаона дела, онда је јасно да долази до споја космичке и менталне енергије.

Доктор Велимир Абрамовић из истих разлога верује у бољу будућност: „Балканско полуострво има геомагнетну зону у директној вези са мозгом. Електричне резонанце Земље су ту између шест и осам херца, а то су управо алфа таласи мозга. То је тренутак када из будног стања падате у сан, а мозак може да пропушта нова знања. Ми смо најотворенији за сваку мисао”.

Генерал Вилијам Бил Дејвид, командант америчког контигента у саставу Кфора, на питање новинара “Сведока” Тање Мирјам Бари “да ли америчке снаге имају парапсихолошке тимове и да ли су ‘вуду ратници’ на Космету“, одговорио је: „Свака армија има јединице са парапсихолошким моћима, али их зовемо јединице за пропаганду“. Напоменуо је да те јединице дају податке и потврђују поруке и употпуњују информације са којима америчка армија већ располаже. Њихове поруке објављују се на радио станицама.

Не треба сумњати да постоји оружје којим се може утицати на проток енергија у људском организму и на свест људи и да се то оружје примењује. Познато је да је Џенет Морис, из Одбора за глобалну стратегију вашингтонске организације коју је основао бивши заменик директора ЦИА Реј Клајн, изразила забринутост због евентуалне примене акустичне психокорекције. Она очекује примену новог неубојног метода приликом ,,гушења побуна и нереда, за контролу дисидената, деморалисање или онемогућавање непријатељевих снага и повећање перформанси тимова пријатељских специјалних оперативаца”. Морисова је упозорила да ,,пешадија ризикује излагање специфичном звуку који производи уређај, а који се не може елиминисати помоћу заштитне опреме и помоћу чепова за уши”. За спречавање побуна већ су примењивани .

О неким средствима из арсенала тзв. рата против ума писала је агенција ,,Ројтерс”, крајем октобра 1999, извештавајући из Брисела. У њиховом извештају писало је да Нато уводи нову врсту ’хуманог оружја’ за будуће акције. Нова врста ратне технике о којој су обавестили јавност укључује буку која дезоријентише, звуке јаког интензитета који изазивају болове, непријатне мирисе и иритацију коже. У том напису поменути су и ,,строб” светла, оружје које изазива мучнину, електрични пиштољи, пиштољи пуњени лепком, пенасте бомбе и мреже итд. Ипак, најзанимљивији су уређаји који раде на фреквенцијама људског мозга.

Утискивање слика у људски мозак

Најпознатије жртве ,,контроле ума” јесу преживеле жртве пројекта “Монарх”. Кети О’Брајен (написала је књигуТрансформација Америке), и Брајс Тејлор, која је свој случај описала у књизиСјај звезда. У бројним књигама и написима у вези са контролом ума аутори узимају њих две као пример за претварање лепих жена у ,,робиње секса” – програмирањем свести.

Линкон Лоренс је први употребио RHIC-EDOM технику(Radio Hypnotic Intracerebral Control – Electronic Dissolution of Memory).коју према писању Missela Milera примењује ЦИА. Том техником радио сигналима утиче се на мозак умртвљују везе између две нервне ћелије, или електронски поништава упамћени садржај.

Инсталираним ,,можданим трансмитерима” омогућена је контрола понашања субјеката претворених у објекте. У мозак ,,посматраног“ могу се ,,кришом” утиснути одређене слике, поготово у РЕМ фази сна.

Јоносфера као виртуелна антена

Уосталом, примери у овом подручју су бројни. Да бисмо схватили шта, на пример, може изазвати микроталасна Е-бомба, која је 26. марта 2003. употребљена први пут у рату у Ираку, требало би да проучимо резултате истраживања америчких научника Хозе Делгада, Роса Адеја, Едварда Телера и Клеја Естерлија. Они су међу првима писали о усавршеним ,,психолошким инструментима“ који се могу употребити као најновија технологија радио-биолошког (или ,,психичког“) ратовања.

Генијалност и проницљивост Теслиних визија и проналазака тек сада почињу да живе, али се и све чешће злоупотребљавају.

Поменућемо само два значајнија примера. Познато је да је систем HAARP који се налази на Аљасци настао на основу Теслине идеје коју је остварио амерички физичар Бернард Истлунд (Bernard Eastlund). Намера пројектаната јесте да искористе јоносферу као виртуелну антену за екстремно ниске фреквенције. Занимљиво је да је др Растко Маглић, професор на Универзитету Колорадо (САД), о пројекту HAARP у јенуару 1998. године говорио у вези са темом ,,Нове Теслине технологије – контрола јоносфере”.

,,Контрола умабез управљања мислима

Други пример је систем СИГИНТ у Мериленду у поседовању НСА. Тај систем је у ствари мрежа која користи врхунски метод за посматрање нервних сигнала. Тим методом се мапира и бележи електрична активност центра за вид и приказују слике из мозга на видео монитору. Систем СИГИНТ је Тесла предвидео и писао о њему у писму упућеном М. В. Капу, 4. марта 1919. године. Објављено је то у књизи Бранимира Јовановића „Тесла – дух, дело, визија“.

Веза човека, његове свести и његових мисли са космосом остварује се преко мозга. Реч је о природном, за сада, самонеспознатљивом, комплексном и софистицираном примопредајнику високе осетљивости. За сада ту почиње и завршава мистерија контроле ума. Више је начина за ,,контролу ума“, али се ниједна за сада, на срећу, не ослања на управљање мислима. Било је случајева да су у мозак инсталирани ,,мождани трансмитери” (реч је о примопредајницима) које је могуће пратити глобалним позиционим системима (ГПС) из сателита.

И мисли незадрживо зраче

С друге стране, бројни су докази да су истраживања усмерена према том подручју. Треба напоменути да је за електромагнетни утицај на мозак потребно неколико предајника, који су у стању да емитују релативно дуге вибрације (100 мс). Таква врста оружја може бити веома ефикасна за уништавање компјутерски управљаних и контролисаних система оружја, али, уз незнатне модификације, и као средство за неутралисање и уништавање људи. Научници су доказали да јаким радио-предајницима могу да се створе електрични таласи у шупљини између јоносфере и слојева на Земљиној површини. Посебно је наглашено да се подешавањем тих таласа на фреквенцију можданих емисија човека, могу пореметити мождане перформансе. На тај начин, могуће је изазвати промене у понашању људи за дужи период. Чувени научник Петар Ј. Станковић сматрао је да мисли могу да зраче јаче или слабије, слично као код радио-таласа, већ према томе ,,колико психичке енергије садрже“

Поља су медијум који повезује читав космос. И људи емитују поља и примају их. Кроз поља су трајно повезани са космосом, примају енергију и информације. Када се то зна, лако је разумети зашто соларне активности и осцилације поља која настају услед њих, могу да изазову снажне реакције у људима.

Истраживачи из америчке свемирске агенције NASA указују на везу између одступања код електромагнетних поља и срчаног инфаркта, изненадне смрти деце, као и читавог низа других функционалних сметњи. Професори Херберт Л. Кениг, Х. Фрелих, Александер Пресман и бројни други научници полазе од тога да су електромагнетнапоља одиграла одлучујућу улогу у еволуцији.

Таласима укључују и искључују молекуле ДНК

Колики је значај енергија што протичу кроз људе проказао је немачки биофизичар Дитер Брерс, члан научног института International Council for Scientefic Development, који повезује више од стотину добитника Нобелове награде. Он је у својој књизи(Р)еволуција 2012, записао: „Имам доказе да поремећаји електромагнетних поља и Земљиног магнетног поља непосредно утичу на активности мозга.“ ДПА (Deutsche Presse Agentur) је 2001. године објавила напис под насловом „Научници радио-таласима укључују и искључују наследни материјал“. У том тексту је даље писало: „Научнику Џозефу Џејкобсону са Технолошког института из Масачусетса (МИТ) пошло је за руком да радио-таласима искључи и поново укључи поједине молекуле ДНК.“

Модерна квантна физика је осим тога утврдила да клице свести постоје и у најмањој елементарној честици, што је и те је како важно за схватање у вези са утицајима спољних енергија на човека. Научно је доказано да је људско тело врста електромагнетне антене. Утврђено је и да течни кристали, који чине ДНК, ћелијску структуру, могу препознати и декодирати глобалне и локалне сигнале екстраниске фреквенције. На те сигнале људско тело реагује тренутно и драматично. Ништа мање није значајна истина да Шуманове резонансе вероватно утичу на подешавање биолошког часовника, а то значи да активност све моћнијег HAARP-а може потпуно да дезорјентише сва жива бића на планети.

Моћ Земљиног магнетног поља

Опасности које прете човеку због сагласја са електромагнерном енергијом најавили су Етјен Гије, Кристина Арди, Александер Трофимов, Влаиљ Казначејев, Дејан Раковић, Николај Љубимов, Џон Хегелин…

Земљино магнетно поље које недостаје или осцилује утиче на комуникацију између ДНК и банке података. Ако се то схвати, јасније је зашто поремећаји Земљиног магнетног поља тако драстично утичу на биолошке системе…“ Поменути немачки научник Брерс је само потврдио податке о утицају на људски мозак које су раније објавили Ј. В. и Ј.Е. Ферјзер, Хозе Делгадо, Алан Фреј, Кевин Ворвик, Рос Адеј, Џозеф Шарп, Дејвид Пит, Вилфрид Ото Шуман, Ајзак Чуанг, Адам Манделбаум, Вјачеслав Михајлович Звоников,Џон А. Ворден,Александар Трифони и др.

Планетарна антенска мрежа са 280 грејача

 

Зато је важно осврнути се још једном на могућности и утицај система какав је HAARP на Аљасци, са знањем да се још снажнији, веома сличан, систем гради на Гренланду. Реч је о планетарној антенској мрежи са 280 гигантских грејача јоносфере (до краја 2012. би требало да се прикључи још 60 нових антена). Систем сезове „Институт за истраживање јоносфере“, а истовремено је војна база за противракетну одбрану САД, у надлежности Ратног ваздухопловства и Ратне морнарице Сједињених Држава. Цео тај систем финансира компанијаARCO(Аркон – „пали анђео“) у власништву краљице Елизабете Друге, а велики утицај имају и британске нафтне компаније.

Веома је занимљиво да су Американци, посредно, признали да уништавају планету системом HAARP, можда у најбољој намери – по себе. Реч је о њиховом тексту, који је за војни лист „Одбрана“ приредио Горан Калаузовић 15. јануара 2012. године. Тај систем са којим је повезано 20 истраживачких центара и универзитета и више десетина војноистраживачких институција, утиче на јоносферску плазму створену соларним ветром. Својим високофрекфентним предајницима, који користе усмерене таласе велике снаге, тај систем сигналом екстраниских фреквенција (могуће је да је реч носећој фреквенцији од 150 MHz, што одговара дужини таласа од два метра на којем је оверена фреквенција 8 Hz) модулише јоносферску струју из једносмерног у двосмерни ток, стварајући нова електрична поља различите јачине.

Вибрације утичу на људски мозак

Антенски систем за активно истраживање јоносфере на Аљасци код Гаконе користи загревање јоносфере и за регионалне промене климе (http://www.video4asian.com/video?v=lUyuKpJ-nvs), а тада се примењују тзв. континуирани електромагнетни таласи. Истовремено, вероватно на основу исте идеје, ради побољшања услова за комуникацију са подморницама и комуникацију уопште, изазива се повећана проводљивост у процесу под називом хемијски млазеви (chamtrail). Тада специјално опремљени авиони расипају млаз гасова у којима је присутна велика концентрација честица алуминијумске прашине, чиме се повећава рефлексија и позитивно утиче на пропагацију електромагнетних таласа. У оквиру пројекта „Sanguine“ Ратна морнарица САД ради и са фреквенцијама од 76 херца. Реч је о вибрацији која утиче и на људски мозак (опсег у којем ради мозак је од 0,5 Hz до 500 херца).

Људи који остварују свакодневну комуникацију посредством Интернета доставили су јавности податак од посебној активности HAARP-а два дана пред земљотрес у Јапану 11. марта 2011. и престанку рада непосредно пред земљотрес.

Последица тог земљотреса од 9 степени по Рихтеру и изазваног цунамија била је хаварија катастрофалних размера у нуклеарној централи „Фукушима–1“. Уосталом, намеће се питање зашто је некоме сметао интернетски прилог „HAARP Clouds on Japan…“, који је био веома актуелан у време јапанске катастрофе?

Занимљиво је да се све чешће у научним круговима помиње и могућа примена HAARP-а у геофизичком рату (ту спада изазивање земљотреса и активирање вулкана), затим у климатском и психотронском рату. Пројектант ХААРП-а др Бернард Истлунд је признао да се његово дело претворило у најопасније чудовиште у историји човечанства. Скоро исте речи за исти систем употребио је руски академик Влаиљ Казначајев. Реч је о оружју за масовно уништење.

Цинично названо ,,несмртоносно оружје

Сноп зракова настао у антенском систему након одбијања од јоносферe као огледалскe антенe, продире кроз земљу и води и открива скривене објекте (ракетне базе, тунеле, склоништа, подморнице). Енергетски сноп подешен на фреквенцију објекта, постаје убитачан, парализујући, или дезоријентализујући, при проласку кроз људско тело.

Биолог др Ђина Менинг и инжењер-физичар Адам Тромбли тврде да HAARP ради на фреквенцијама људског мозга (између четири и 13 херца, те да може да изазове анксиозност, несигурност, панику, шок, па чак и престанак рада срца. Мора се признати да је то тренутно најболнија тема планете.

Када је реч о електромагнетном оружју треба знати иследеће. Трупе САД су, у ратовима у Кувајту, Ираку и Авганистану, а постоје индиције и на тлу претходне Југославије, примениле радиофреквентно оружје, микроталасно оружје и систем HAARP. Ту врсту оружја зову нежно „несмртоносно“ електромагнетно оружје. Назив је једнако циничан као и назив операције „милосрдни анђео“.

Нове димензије ратовања и залуђивања људи

Уз све речено о извору гаконског зла са Аљаске треба рећи још два „бисера“.Прво није немогуће да се „владари из сенке“ спремају да таквом мрежом дочекају планету Нибиру, магнетне олује саСунца и најављене неиндентификоване летеће облаке. Друго, могућност стварања џиновских холограма и шара антенским системима отвара нове димензије рата, најбољи пример је холограмска певачица Хатсуне Мику, која позајмљеним гласом глумице Саки Фујите, према прoјекту Дива 2 nd пева на холограмским неставрним концертима. Постоје основане сумње да ће се хоограми користити у нардним кортикалним операцијама и да је огуће инсценитрати други долазак Христа, не би ли се људи целе планете увели у крај библијске приче.

Уосталом, резултати утицаја на мозак људи у Србији и на архетипски мозак Срба могу се назрети, будући да се поклапају са теоријским. У Србији, као и у свим другим земљама транзиције, владају сумње, страх, бриге, осећај кривице, мржња, узнемиреност, бес, очај, туга, безнађе, несигурност, сумња у себе. То је у кабалистичким кухињама планирани „зачарани круг“.

Харфа на којој свирају анђели

Осим тога, бројни су парадокси који се толеришу и дисперзија националне енергије. Присутне су сталне трансформације система, што је скупо и одузима време. Наметнут је феномен да људи „немају времена да имају времена”. Потискују се врлине и поништавају тековине. Људи су незаинтересовани за рад и околину, умањена им је реалност и мудрост. Преовлађују баксузлук, главобоља, умор, нервоза… Непрестано се разара образовни систем.

Можда све наведено није због утицаја HAARP-а, јер је довољно и то кроз какву су псеудоеволуцију и сатанизацију прошли Срби. Међутим, то никако не значи да не треба истражити феномен назван „На овој харфи анђели не свирају”. Постоје подаци да су истраживања почела, можда не под окриљем државне администрације.

Заштиту одHAARP-а препустити стручњацима

У средствима јавног информисања помиње се тим експерата са српских простора, укључених у истраживање наведеног модерног „парапсихолошког оружја” за контролу становништа. У тиму су: Десанка Шуљић, Владимир А. Срећковић, Даворка Грубор, Вида Жигман, Владимир Чадеж и Александра Коларски. Уколико је научницима потребна помоћ врхунских стручњака у домену настављања Теслиног дела (HAARP је настао на идејама Николе Тесле), у истраживање оног дела система HAARP, о којем се говори да се налази јужно од Београда, неопходно је укључити тим окупљен око истраживача – инжењера Горана Марјановића.

Очевидно је да постоје излази, али пре тога треба да се грађани Србије освесте и бар признају да нису ништа учинили да им будућност буде извеснија. Определили су се за оне који су изазвали неокортикални рат.

Ostavite komentar