Dosije Marinika Tepić: Političarka, narkomanka ili kuma narko-mafije?

Ko i zašto štiti Mariniku Tepić?

Kontroverzna rumunska političarka iz Pančeva Marinika (Živku, pa Čobanu, a sada Tepić!) svakodnevno uznemirava javnost Srbije nekakvim nebuloznim i apsolutno neosnovanim saopštenjima i optužbama protiv pojedinih ljudi bliskih režimu o njihovoj navodnoj umeśanosti u aferi „Jovanjica“, o nekakvim plantažama marihuane u kokošinjcima širom Srbije u kojima koke umesto jaja nose drogu, niko nikada joj nije postavio pitanje koga i šta je finansirala narodnim parama iz budžeta Vojvodine kada je svom nerazdvojnom ortaku, nedavno uhapšenom narko-dileru i bosu banatskog narko-kartela uplaćivala novac iz pokrajinskog budžeta

Takođe, ova kontroverzna Rumunka nikada nije odgovorila na neka pitanja, a evo o čemu se radi:

1. Zaśto nikada nije pokrenuta istraga protiv Marinike Živku Čobanu Tepić zbog opravdane sumnje da je novcem iz budžeta Vojvodine finansirala trgovinu narkoticima njenog ortaka, narko-dilera iz Pančeva, kome je poklanjala narodne pare iz budžeta za njegov „fitnes klub“?

2. Zaśto Marinika nikada nije poligrafski ispitivana o svojoj umeśanosti u narko-biznis svog ortaka i zaśto nikada nije podvrgnuta narko-testu, jer postoji opravdana sumnja da je, možda, ona i korisnica opojnih droga koju je plaćala novcem iz budžeta Vojvodine, a koju joj je (pro)davao njen ortak diler?

3. Zaśto nikada nije pokrenuta istraga zbog Marinikinog zahteva da se „eliminiśe“ novinar iz Pančeva koji je otkrio njenu ulogu u narko-mafiji i drugim sumnjivim aranžmanima? Zar nije krivično delo planirati i navoditi druga lica da vrše likvidacije i egzodus trećih lica?!

4. Kada će Marinika biti uhapšena i ispitivana u policiji i tužilaštvu zbog svih ovih pitanja? I šta se čeka?!

Izvor: Glas Srbije Info

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar