DRAGANA MIRKOVIĆ PRAVI SPEKTAKL, sprema koncert na Ušću, GOREĆE BEOGRAD!

Dragana Mirković sprema spektakularni koncert, i to na Ušću. Ovaj dugoočekivani nastup Lučeta iz Kasidola organizuje menadžer i producent Saša Mirković, ekskluzivno saznaje portal Skandal.in.rs. Njih dvoje su se proteklog vikenda sastali u njegovoj produkcijskoj kući i dogovorili se o svim uslovima. S obzirom na to da Mirković poseduje rasvetu, ozvučenje, kao i najveću binu u Evropi od 46 metara za velike koncerte, pevačica će po svemu sudeći imati najbolju vizuelno-scensku podršku. Koncert je planiran za leto sledeće godine, a karte će već u maju biti puštene u prodaju.

Tim - Dragana i Saša

Ovim povodom kontaktirali smo sa producentom Ace Lukasa koji je indirektno i potvrdio naša saznanja:

– Dragana je moja stara prijateljica i u narednom vremenskom periodu ćemo vas blagovremeno obavestiti o svim detaljima, ali gde ima dima, ima i vatre. Saradnja je na obostrano zadovoljstvo i to što ona i ja budemo uradili biće nešto neviđeno kod nas. Uz dužno poštovanje mnogih estradnih umetnika, ali samo Dragana i Lukas imaju tu moć da napune velike hale, Ušće, Arenu, fudbalske stadione – poručio je Mirković.

Dragana Mirković

S druge strane, folk zvezda je na svom Instagramu obavestila svoje fanove da za njih priprema nešto veliko:

– Tako to mi Mirkovići – napisala je ona i podelila zajedničku fotografiju na njenom storiju.

Inače, Mirkovićeva je jedna od retkih pevača sa estrade koja može da napuni veliki prostor, a njeni koncerti su uvek bili posećeni, kako u zemlji tako i u inostranstvu. Na poslednjem koncertu koji je pravila u Areni, muzička zvezda je pevala više od četiri sata i to bez prestanka, a ni tada je publika nije pustila da siđe sa scene.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar