Dragana Mirković ZAPEVALA NA HYPE televiziji! (VIDEO)

Jedna od najvećih muzičkih zvezda bivše Jugoslavije gostovala je danas na televiziji “Hajp” gde je u emisiji koju ćete uskoro gledati otpevala neke od svojih velikih hitova.

Proslavljena carica folk muzike, kako je njeni fanovi zovu, otpevala je jedan od svojih najvećih hitova “Pitaju me u mom kraju”.

O njenom gostovanju oglasio se Saša Mirković, muzički i filmski producent koji je otkrio u kakvim je odnosima godinama s Draganom:

– Kad Mirkovići krenu u pohode… Danas mi je u gostima bila jedna prava dama, Dragana Mirković. Osim što nas vezuje isto prezime, sa Draganom sam uvek imao i odličan odnos!- napisao je Saša.

Prvi čovek Hype televizije Saša Mirković podelio je na svom Instagramu fotografiju sa Draganom Mirković i osvrnuo se na dugogodišnju saradnju i prijateljstvo koje neguje sa svojom prezimenjakinjom.

IZVOR: ALO.RS/HYPETV.RS

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Tagovi:

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar