DŽENTLMENSKI: Evo kako je Saša Mirković čestitao rođendan Baki Prasetu nakon PRETNJI (FOTO)

Vlasnik Hype televizije i Hype produkcije Saša Mirković zbog smelosti da izabere stranu i iznese svoj stav povodom sukoba između Željka Mitrovića i Bake Praseta dobijao je pretnje Bakinih fanova na društvenim mrežama. Naime, na njegov 50. rođendan, fanovi jutjubera su komentarisali kako neće doživeti 51. zbog “napada” na Baku Praseta i podrške Mitroviću. To možete pogledati OVDE.

Danas na rođendan jutjubera Bake Praseta, situacija je malo drugačija, producent i vlasnik Hype televizije na svom Instagramu je objavio čestitku i pokazao kako se džentlmenski postupa, poželevši Baki sve najbolje, uprkos pretnjama.

– Pošto je Baka Prase meni 7.9. organizovao pretnje za rođendan, ja ću biti kulturniji od njega (što nije teško moram da priznam). Srećan ti rođendan Bogdane sa željom da postaneš bolji čovek od sebe (što takođe nije teško). Pozdrav od mene i Hype televizije.

BONUS VIDEO:

Izvor: Hype TV

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar