EKSKLUZIVNO: Ekipa Velje Nevolje rezala vratove žrtvama, pa ih ostavljali da celu noć krvare!

Grupa Veljka Belivuka do svojih suparnika dolazila preko njihovih poznanika, kojima su plaćali do 60.000 evra da ih dovedu u vikendicu kako bi mogli da ih likvidiraju. Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, i njegova kriminalna grupa na monstruozan način su ubijali svoje suparnike, koje su u „kuću smrti“ u Ritopeku navodno mamili uz pomoć njihovih poznanika, kojima su za tu uslugu obećavali do 60.000 evra ili drogu u toj vrednosti!

Izvor navodi da su članovi Veljine ekipe otete muškarce potom dokrajčivali tako što su im sekli vratove i ostavljali ih da celu noć krvare nad metalnom posudom!

– Žrtve su završavale u toj kući zahvaljujući njihovim prijateljima i ljudima iz okruženja, koji su za taj zadatak dobijali vrednu nagradu – do 60.000 evra u gotovini ili drogu u toj vrednosti. Oni su žrtve lagali i pozivali ih na sastanak u vikendici, odakle više nikada nisu izašle – navodi izvor blizak istrazi i otkriva najbrutalnije detalje o načinu na koji su Veljini ljudi ubijali:

– Najpre su ih brutalno tukli do te mere da je njihovo telo bilo prekriveno modricama, zatim su im sekli žile na vratu, a naposletku su ih ostavljali celu noć da krvare. Ispod njih su ostavljali veliku posudu u koju je curila krv. U jutarnjim satima su dolazili do njih i uklanjali tela i dokaze. Najpre su ih kasapili, pa mleli u mašini za mlevenje mesa – tvrdi naš sagovornik.

Vođi „kavčana“ slali ćepave od mesa žrtava

Kako se navodi, Belivukova ekipa je činila jeziva ubistva po nalogu Radoja Zvicera, jednog od vođa kavačkog klana, koji je u bekstvu.
– Odavde su Zviceru slali ćevape od ljudskog mesa. Kad se on iznervira i kaže da od nekoga želi da vidi ćevape, odavde su mu slali. To je industrijska mašina, tu su stavljali isečene delove. Ranije su delove nosili u novu kuću, čiju smo lokaciju otkrili, bacali ih ribama da pojedu, pa su krečili te prostorije – otkrio je Aleksandar Vučić.

Inače, četiri meseca posle hapšenja Belivuka i pripadnika njegove kriminalne grupe policija češlja svaki pedalj zemlje na raznim lokacijama u Srbiji za koje se sumnja da su bili njihovi štekovi. U Ritopeku se nalazi jedna od Belivukovih vikendica, u kojoj su pronađeni DNK tragovi više žrtava, arsenal oružja, krvave stvari, ali i mašina za mlevenje mesa kojom su pripadnici njegove grupe mleli svoje žrtve.

Sumnja se da su u toj kući likvidirani Goran Veličković Goksi, navijač Partizana, Milan Ljepoja, pripadnik bande „Pink panteri“, i Zdravko Radojević, navijač Crvene zvezde. U kući smrti pronađeni su i tragovi Lazara Vukićevića, navijača Crvene zvezde, koji je nestao sredinom oktobra prošle godine.

Kako smo ranije pisali, sumnja se da su Vukićeviću pre likvidacije odsekli jezik.

Imali štekove i pored stranih ambasada

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je Belivukova ekipa imala štek stanove i tik uz neke ambasade.

– Imali su mnoge štek stanove, uz pojedine ambasade, što je za mene bilo neverovatno – otkrio je Vučić gostujući na TV „Prva“, na kojoj su prikazani snimci kuće u Ritopeku koju su ovi kriminalci koristili za mučenje, sakaćenje i ubistva.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar