EKSKLUZIVNO: SVE PRŠTI OD SEKSIPILA GOLA STANIJA NA PLAŽI U NOVEMBRU!

Popularna starleta Stanija Dobrojević, ne prestaje da šokira javnost novim fotografijama na kojima je gola kao od “majke rođena”. 

Portal hypetv.rs je ponovo došao u posed nove Stanijine fotografije na kojoj je pozirala gola na tajnoj egzotičnoj  destinaciji. Špekulisalo se u medijima da na svojim fotografijama jako dobro zarađuje i da su joj honorari iz rijalitija samo sitna lova za džeparac.

Bivša rijaliti ušesnica konstantno objavljuje ”soft” fotografije na Instagram, ali to nikada  dovoljno ”ne radi” mušku populaciju, pa je s vremena na vreme “gola Stanija” prava poslastica za oči.

Inaće, Starleta toliko dobro živi od svog tela da je u svoj novi stan koji još uvek oprema uložila skoro pola miliona evra.

IZVOR: HYPETV.RS

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar