EKSKLUZIVNO: Zavirili smo na snimanje spota za pesmu “NEDELJA” koju je Aca Lukas posvetio Džeju!

Najveća muzička zvezda na ovim prostorima Aca Lukas snimio je spot za pesmu “Nedelja”, posvećenu preminulom prijatelju i kolegi Džeju Ramadanovskom.

Poznato je koliko su Džej i Lukas bili bliski, jednom ga je čak Aca  pobedio na popularnom muzičkom festivalu, a sad je Lukas hteo dati jednu vrstu omaža verovatno zauvek najunikatnijem pevaču kog su ovi prostori imali.

Ekipa “Hajp” portala provela je malo vremena sa Acom Lukasom na snimanju spota za pesmu “Nedelja” gde nam je Lukas u svom maniru priznao da, ga jako emotivno dotiče kompletan projekat ali ne voli da polazuje emocije pred kamerama već ih čuva duboko u sebi.

Jedna od najvećih muzičkih legenda na ovim prostorima Džej Ramadanovski napustio nas je posle duže bolesti 6.decembra prošle godine, a premijera pesme “Nedelja” planirana je za nedelju 5.decembar ove  godine zbog simbolike pesme i poklapanja sa godišnjicom kada nas je Džej napustio i preselio se u legendu.

AUTOR: HYPETV.RS

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar