Dulić oštetio budžet Srbije za još 44 miliona na kraju mandata!

Potpredsednik Vlade tvrdi da je Dulićev resor dao mnogo više para za životinje nego što su to pokazali prvi podaci

Oliver Dulić, Aleksandar Vučić, pare, životinje,

 
 

Vučić terao zeca, isterao medveda

 

BEOGRAD – Ne zaustavljaju se.
Potpredsednik Vlade i lider SNS Aleksandar Vučić rekao je da je istina da je pogrešio kada je rekao da je ministarstvo Olivera Dulića zbrinjavalo lavove, ali i da je rekao mnogo manju cifru od iznosa koji je to ministarstvo dalo.

– Izvinjavam se gospodinu Duliću što sam rekao da su na Paliću zbrinuti lavovi. Da li su lavovi, tigrovi, zmije, reptili ili ptice, ne znam više ni sam, ali znam da je za to dato mnogo više novca. Evo, ugovori koji je Dulić potpisao 16. i 28. maja, kad je znao da je DS izgubila izbore, vredni su 44 miliona dinara. Uostalom, svi ugovori će uskoro biti pokazani javnosti. Budite samo malo strpljivi – naglasio je lider SNS za naš list i dodao da se izvinjava i građanima Srbije zato što je rekao da je potrošeno nekoliko miliona, a zapravo se radi o mnogo većem iznosu.

Ministarka energetike Zorana Milanović juče nije odgovarala na naše pozive. Ona je nedavno izjavila da će javnost biti upoznata sa svim ugovorima koji su potpisani, jer postoji sumnja da je došlo do nenamenskog trošenja sredstava i zloupotrebe zakona.

Priču o izdvajanju sredstava za lavove pokrenuo je Vučić, rekavši da Ministarstvo energetike plaća milion dinara mesečno za tri lava na Paliću. Ministarka Mihajlović je na to dodala da, osim lavova, pare idu i za mambe i ptice. Oliver Dulić je u jučerašnjem intervjuu za Kurir objasnio da su u pitanju životinje zaplenjene na carini, te da je država dužna da se stara o njima, a da nikakvih lavova zapravo nema, već da se to samo priviđa Vučiću.

2 Comments

Ostavite komentar