Hrvatski i Đilasovi mediji ne prestaju sa napadima na Vučića i njegovu porodicu!

Podstaknuti svojom iskonskom patološkom mržnjom prema Srbiji i svakom srpskom napretku, a po ugledu na pisanje glasila lidera Stranke Slobode i pravde Dragana Đilasa koji je poreklom iz Istre i verovatno je hrvatskog porekla, jer Srbi nikada u svojoj dugoj istoriji nikada nisu naseljavali Istru, hrvatski mediji ne prestaju s histeričnom kampanjom protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Glavna vest u “lijepoj njihovoj” danima već su predsednik Vučić i njegova porodica.

Večernji list u današnjem štampanom izdanju objavio je članak protiv Danila Vučića i predsednikovog brata Andreja, pa tako kažu “da je Danilo dao kapetanu Draganu torbu novca, dok Andrej čuva plantažu droge?!?”

Hrvati svoju bolesnu kampanju temelje na lažima srpske kvazielite i nazovi opozicije.

Inspiraciju za takve patološke laži mogu da dobiju samo od Đilasove perjanice Marinike Tepić, kojoj se u Moroviću priviđaju drogirane kokoške.

Proglašavanjem vežbe civilne zaštite za “opasnu vojnu operaciju” potvrđuju staru izreku ” da su u strahu velike oči”. Jasno je da im ne odgovara što srpska vojska i država više nisu u potčinjenom položaju i od kad je pod vođstvom Aleksandra Vučića Srbija postala lider u vojnom i ekonomskom smislu.

Hrvatima je svakako mnogo više odgovarala DOS-ovska politika kada je srpska vojska bila na kolenima i kada su se tenkovi prodavali u staro gvožđe.

Svaki srpski ekonomski napredak je Hrvatima “trn u oku” pa tako aerodrom u Trebinju nazivaju Vučićevim.

Ne bi čudilo ni najmanje da u skorije vreme napišu da “Vučić gradi aerodrom kako bi bombardovao Dubrovnik”, sve u strahu da taj isti Dubrovnik ne ostane bez putnika jer će aerodrom u Trebinju biti na svetskom nivou!

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar