Hype televizija otkriva: Aca Lukas i Folk Haus Bend ponovo “praše” zajedno?!

Pandemija koja je zahvatila svet, pa i našu zemlju nije donela samo loše stvari, već se kuvalo i zakuvavalo mnogo iznenađenja.

Jedna od njih je i ponovna saradnja Ace Lukasa i Folk Haus Benda, nakon dugogodišnjih razmirica i prelaska Folk Haus Bend-a kod Aleksandre Prijović.

Folk Haus Bend-Foto:Printscreen/Lična arhiva

Kako piše #HypeTV tikva između Benda i Prijovićke pukla je kada je šef benda obračunao godišnju zaradu za Lukasom i uporedio sa Prijovićkom.

Saradnja sa Acom u brojkama je tri do četiri puta premašivala onu koja je obračunata nakon dvadesetčetveromesečnog rada sa Aleksandrom, pa je timski odlučeno da se predloži obnova saradnje sa najvećom zvezdom na Balkanu, Acom Lukasom.

Aca Lukas:Printscreen/Instagram

Glavni producent i menadžer Saša Mirković, uzeo je predlog u razmatranje, ali se šuška da je saradnja već zaključena i da su stari, a novi saradnici ipak zalili u to ime.

Da bismo utvrdili činjenice, pozvali smo Sašu Mirkovića. Zatekli smo ga u društvu Lukasa i na pitanje da li će Acina već najavljena turneja, koja kreće u junu ove godine, ipak fanovima pružiti ugođaj o kojem nisu ni sanjali: Lukas&Folk Haus Bend ponovo zajedno – odgovorili su kroz smeh:

Saša Mirković-Foto:Printscreen/Instagram
  • Gde ima dima, ima i vatre!

Kako stvari stoje, ne sumnjamo da će stari saradnici ipak ponovo i zajedno zapaliti muzičku vatru na Balkanu. Nama ostaje samo da navijamo da se to desi, poželimo sreću i uživamo u hitovima koje volimo, uskoro i uživo na koncertima.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar