IZA KULISA: Sve što NISTE VIDELI na KONCERTU GODINE Ace Lukasa! (VIDEO)

Hype potral preneo je sve detalje sa Lukasovog koncerta godine u ŠTARK ARENI.

Aca Lukas i Folk Haus bend nastupili su pred 25.000 ljudi!

Pred sam početak koncerta, ekipa HYPE televizije razgovarala je sa publikom koja je došla na spektakl muzičkog KRALJA BALKANA. Publika je došla iz Srbije, regiona, ali i iz čitavog sveta.

Ovo je bio prvi veliki koncert u ŠTARK ARENI nakon pandemije, a Lukas je ovim koncertom otvorio sezonu solističkih koncerata.

Pevačica Kija Kockar stigla je na koncert raspoložena, a prisutnim medijima je rekla:

-Lukas je uvek opušten pred koncert, uvek ima odgovornost, ali je ovo njemu ne znam koja arena po redu. Dobro sam se pripremila i znam da ću večeras uživati. Sa Acom je uvek dobar provod – rekla je Kija.

Reper Nenad Marinković Gastoz rekao je medijima da je jedan od najvećih fanova Ace Lukasa:

– On je velika zvezda! Ja sam do pre nekoliko godina vodio njegove fan profile na mrežama, on je moj omiljeni pevač – rekao je Gastoz.

Osim njih, veliki broj javnih ličnosti došao je na koncert godine. Bili su brojni političari, muzičari, glumci, pevači, voditelji, sportisti i druge javne ličnosti. Preko 40 novinarskih ekipa izveštavalo je sa koncerta Ace Lukasa.

Specijalni gosti koncerta su bili Vesna Zmijanac i Miroslav Ilić, najveće legende naše narodne muzike, a Aca je rekao da mu je posebna čast i zadovoljstvo što su baš oni njegovi gosti:

-Danas sam imao neku posebnu tremu. Što se mene tiče još bih pevao. Znam samo da ću 3. novembra pevati još duže. Publika je bila fenomenalna večeras. Posebno mi je drago što su Vesna i Miroslav bili moji gosti, oni su najveće zvezde svih vremena na našim prostorima. Vesna je moja omiljena pevačica, bila je i ostala najlepša žena na Balkanu. Miroslava obožavam, ljubav prema njegovoj muzici mi je usadila moja majka, ona najviše voli Miroslava. Ispunila mi se želja, dve najveće zvezde svih vremena sa najvećom zvezdom ovih vremena pevaju zajedno u ARENI – rekao je Lukas u izjavi za HYPE televiziju nakon koncerta.

Podsetimo, prvi Lukasov koncert je RASPRODAT U REKORDNOM ROKU, za manje od mesec dana, pa su Saša Mirković i Aca Lukas zakazali još jedno druženje sa publikom 3. novembra OPET u ŠTARK ARENI, na rođendan najveće muzičke zvezde u regionu Ace Lukasa.

IZVOR: HYPETV.RS

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar