Ko je kriv što se Srbija bruka na Evrosongu i ko profitira u toj blamaži?

Nastupi predstavnika Srbije na Evrosongu odavno liče na nastupe fudbalera Srbije na Evropskom fudbalskom prvenstvu. Od početne euforije, velikih nadanja, obećavanja i očekivanja, bombastičnih izjava svakojakih nazovi stručnjaka, na kraju se sve svede na konstataciju da je „veliki uspeh što smo uopšte i učestvovali u tom takmičenju“.

A nije tako…

Srbija je ne tako davne 2007. godine ne samo učestvovala, nego je i pobedila na Evrosongu sa Marijom Šerifović i Sašom Mirkovićem, koji je kao njen menadžer učinio sve da Srbija pobedi na tom prestižnom evropskom muzičkom festivalu.

Danas, međutim, razne sumnjive ličnosti bave se zakulisnim radnjama i mešetarenjem u organizacionim radnjama pripreme, izbora i slanja predstavnika Srbije na Evronog.

U suštini, ceo cirkus u vezi sa izborom predstavnika Srbije za Evrosong iza kulisa režiraju samo dve žene – kontroverzna voditeljka RTS-a Olivera Kovačević i Anja Rogljić, koje zapravo vode i uređuju tzv. zabavni program RTS-a (koji je, isitini za volju, najdosadniji televizijski program na svetu!) i, naravno, raspolažu novcem pretplatnika RTS-a, sirotih reketiranih poreskih obveznika Srbije, koji obe troše na krajnje sumnjiv i netransparentan način.

Pored toga što ovaj ženski dvojac bez kormilara hara RTS-om, njih dve na razne načine mešetare i ubiru silne pare u raznim kombinacijama, a omiljeno mesto za tajne dogovore i uzimanje para od onih kojima treba prostor i promocija na RTS-u je restoran Šansa u Tašmajdanskom parku.

Ove dve sumnjive gospođe redovno godinama reketiraju pevače i menadžere da bi im obezbedile pristup malim ekranima RTS-a. Za sve to imaju sopstvene paprene tarife koje se kreću od najmanje 1.000 pa čak do 30.000 evra, u zavisnosti od prostora koji svojoj klijenteli ustupaju na kanalima javne kuće RTS, medijske….

UVEK UZ AKTUELNU VLAST: Olivera Kovačević iz vremena ljubavi sa tadašnjim moćnikom iz Demokratske stranke Borkom Stefanovićem, kojeg je posle „šutnula“ i bukvalno na ulicu iz njenog stana i života, da bi mu se, posle „pada“ Milorada Vučelića, vratila…

Inače, obe individue redovno izveštavaju Đilasove direktore sa kojima su u veoma isplativom poslu već oko 15 godina. Silni milioni  građana Srbije, sirotih poreskih obveznika i reketiranih pretplatnika RTS-a se preko nepostojećih tendera slivaju u džepove Đilasove ekipe, a u kojima su Olivera i Anja direktno učestvovale.
Anja Rogljić samo na razna putovanja oko Evrovizije potroši sa službenih kartica RTS svake godine najmanje 100.000 evra za razne bahanalije i skupocene provode u inostranstvu.

UVEK UZ AKTUELNU VLAST: Olivera Kovačević i Milorad Vučelić, njen ljubavnik i pretpostavljeni u firmi u kojoj radi, posle raskida sa Borkom Stefanovićem i pre pomirenja sa Borkom., kada je „šutnula“ i Vučelića…

Izvori iz RTS-a kažu da preko Olivere Kovačević i njenog bivšeg-sadašnjeg partnera Borka Stefanovića zabavnim ali i sportskim programom RTS-a upravlja direktno ozloglašeni žuti tajkun Dragan Đilas, koji se za vreme vladavine kriminogene Demokratske stranke enormno obogatio na račun RTS-a. Tada je RTS praktično bio partisjka televizija Demokratske stranke i privatna prćija Dragana Đilasa.

Ukoliko se sve ovo uskoro i zvanično potvrdi, RTS-u predstoje drastični kadrovski rezovi i kompletna promena uređivačkog tima koji je učestvovao u nečasnim i sumnjivim radnjama.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar