Kompanija Energo na konferenciji u Milanu

Beograd, 27. jun 2012 – ENERGO ENERGY EFFICENCY ENGINEERING d.o.o, vodeća srpska kompanija u sertifikaciji zelene gradnje i održivog projektovanja, učestvovala je u svojstvu predavača na konfereciju 2012EIRE (Expo Italia Real Estate) LOGISTICS REAL ESTATE 2012: MARKET PLAYERS SPEAKING, koja je tokom juna održana u Milanu.

Tokom konferencije, kompanija ENERGO predstavila je svoj pristup sa fokusom na zelenu gradnju u sektoru logistike, razlozima, očekivanjima, prednostima i troškovima LEED sertifikacije kao i svoje primere sa evropskog tržišta.

Visokostručna publika imala je priliku da sazna više o radu kompanije  ENERGO, koji je potvrdio tendenciju u logistici i industriji ka široj primeni protokola u održivosti.

Zahvaljujući iskustvu i praktičnom znanju u LEED sertifikaciji, ENERGO je izabran od strane L’Oreal-a i Logiman-a, vodeće italijanske kompanije u Real Estate logistici,  za projekat mehaničkih i električnih instalacija (LEED compliant) i process LEED sertifikacije za novi L’Oreal logistički centar za južnu Evropu od približno 40.000 kvadrata u mestu Vilanterio kod Pavije.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar