Kultna serija „Aviondžije“ od PONEDELJKA u 12:30h na televiziji B92!

Serija Aviondžije sitkom je koji je možda i najveće TV iznenađenje ove godine. Kada se prvi put pojavila informacija da se snima komedija o životima i neverovatnim avanturama neobične avio-ekipe, priznajemo, naša očekivanja, bila su gotovo nepostojeća. Srbi i sitkom, osim zlatnog izuzetka Slobodana Šuljagića Ljubavnavikapanika“, baš i nisu dva pojma koja mogu dati nešto obećavajuće. Međutim – silno smo se prevarili.

Kod “Aviondžija” već od prve sekunde u tom pogledu kreće “zakucavanje”. Uvodna numera za seriju na kojoj je radio čuveni “Aspirinac” i Severinin producent Filip Miletić, a istu otpevao Miloš Radovanović, hit je za sebe – lagan, pevljiv i pozitivan baš kao što je i sama serija.

Taj ko je spojio ove ljude na jednom mestu odradio je fenomenalan posao. Od prvog do poslednjeg člana posade “Aviondžija”, svaki je za sebe našao idealno mesto u miljeu živopisnih i potpuno otkačenih likova. Na stranu to što niko od glavnih glumaca verovatno nikome ne bi pao na pamet kao izbor za seriju ovog tipa, što je još jedan plus za “Aviondžije”. U moru serija u kojima kao da gledamo stalno iste glumce samo sa drugačijim imenima, “Aviondžije” nam donose osam potpuno novih i svežih glumaca koje je uživanje gledati iz epizode u epizodu.

Svi zajedno – Miloš Đorđević, Toni Mihailovski, Bojana Kovačević, Marija Babić, Jelena Rakočević, Nenad Heraković, Nenad Stojimenović, Slaven Došlo, Marijan Todorović i ostatak ekipe razlog su da se od ponedeljka do četvrtka udobno smestimo pred male ekrane, vežemo naše pojaseve i uživamo u jednočasovnom putovanju uz najluđe dogodovštine koje vas mogu zadesiti među oblacima.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aviondzije Tv Show Season 1-2 (@aviondzijeofficial)

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar