Lažni ekolozi iz opozicije uznemiravaju građane Bloka 63 i za sobom ostavljaju gomile đubreta!

Opozicija ne prestaje da obmanjuje javnost dezinformacijama, a poslednja u nizu manipulacija koje su osmislili jeste pozivanje stanara Bloka 63 sa Novog Beograda na proteste. Koriste staru oprobanu taktiku da ometaju sve što radi aktuelna vlast. Ma koliko neki projekat bio razvojan i na korist svih građana, oni se odnekud pojave i počnu da protestuju, pričajući da time brane duh grada ili ekologiju.

U tome im medijsku pordšku daju njima naklonjeni mediji, po unapred spremljenom receptu i međusobno podeljenim ulogama. Nekada ne moraju da imaju nikakav povod, već protestuju samo zato da bi protestovali, a da ni sami ne znaju više zašto to čine.

U medijskoj kampanji, koja na prvi pogled ima srceparajuće i brižne tekstove na portalu Nova S, u kojima se akcenat stavlja na navodnu brigu o građanima, dok su u suštini u pitanju neprovereni i maliciozni tekstovi pisani u svrhu podilaženja opoziciji.

Lista Srbija protiv nasilja preko medija koji su im naklonjeni dobija prostor za širenje dezinformacija, ni ne razmišljajući kako sve to što oni rade utiče na ljude sa ovog dela Novog Beograda.

Dezinformacije kao glavni metod

Dokle će da se seju strah, panika, pometnja i loša atmosfera među građanima Beograda i Srbije? Kako smo došli do toga da se političke ideje svode na najtransparentnije moguće širenje mržnje?

Svedoci smo da u poslednje vreme opozicija konstantno stvara atmosferu linča u društvu. Koriste se uigranom propagandom koja je satkana od širenja laži i pokušavaju svojom destrukcijom da skrenu pažnju sa brojnih  uspeha postignutih u razvoju grada, a za koje je zaslužna aktuelna gradska vlast.

Pokušavaju čisto političke proteste da predstave kao spontane i apolitične!

Nasilje protiv Srbije je jedino čime se vode. Nigde u njihovim medijima se ne objavljuje da je Dobrica Veselinović jedan od organizatora protesta, već se potura priča o samovoljno okupljenim građanima.

Izmanipulisani od strane opozicije kojoj je nasilje jedina mantra, stanari Bloka 63 su u šoku!

Hypetv.rs/D.M.A.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar