LUČANI: Uhapšen Beograđanin koji je pljačkao napuštene kuće sa umrlicama!

POLICIJA u Lučanima uhapsila je Beograđanina, koji se sumnjiči da je pljačkao kuće u napuštenim domaćinstvima po dragačevskim selima. Ovaj domišljati lopov smišljao je pljačke na bizaran način – obilazio je oglasne table po selima, skidao skorašnje umrlice i raspitivao se od seljana gde su živeli preminuli. Tako bi pronašao puste kuće, ulazio u njih i krao sve što bi našao od skupocenih stvari ili starina.

Dragačevci pričaju da se lopov kretao ukradenim automobilom po selima, obilazio je pusta domaćinstva i upadao u kuće i pomoćne objekte. Žitelji sela Guberevci, primetvši nepoznatog čoveka u njihovom kraju, odmah su o tome obavestili policiju.

I sami meštani su se dali u akciju potrage za kradljivcem. Dogodilo se, međutim, da je lopov svojim autom sleteo sa puta i daje potražio pomoć od jednog seljanina.

– Kada je sleteo sa puta zaustavio je našeg komšiju i zatražio da ga poveze. Kada je komšija saznao da se radi o provalniku, pozvao je policiju kao ga je uhapsila. Prilikom pretresa automobila, pored stvari koje je ovaj Beograđanin na nezakonit način prisvojio, pronađen je i veliki broj umrlica od kojih je jedna bila od moje pokojne majke koja je preminula prošle godine – kazao je izvor koji je želeo da ostane anoniman.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar