LUDILO: Lažni „zeleni“ Ćuta hoće „žutog lopova“ Zelenovića za premijera!

Predstavnik tzv. pokreta Ekološki ustanak i propali energetski mafijaš Aleksandar Jovanović Ćuta, u intervjuu za đilasovski Danas, istakao je da na mestu premijera Srbije želi da vidi „žutog lopova“ iz Šapca Nebojšu Zelenovića!


Ćuta je očigledno već napravio sve planove za aprilske izbore 2022. godine, pa tako za premijera predlaže Nebojšu Zelenovića jer je tobože „pokazao kako se vodi Šabac“.

– On je čovek pokazao kako se vodi Šabac. Kamo lepe sreće da je u svakom gradu urađeno, kada je u pitanju ekologija, a i druge stvari, što je urađeno u Šapcu. Ne bismo imali ovoliko problema. Tu nema zagađene vode i hemikalija, onolika industrija hemijska. Ništa od otrova ne ulazi u Savu, rešen problem deponije, ima besplatni gradski saobraćaj. To je ono što zanima građane ovde pre svega. A za predsednika, pravo da vam kažem, kakvog predsednika imamo, ispostavlja se da je bolje da nemamo predsednika, jer svi koji su dosad bili, doveli su nas dovde – rekao je kontroverzni politikant Ćuta.

Ipak, Ćuta je izgleda zaboravio da je tog istog Zelenovića narod terao na skupu građana u Loznici, uz povike: „Šta ćeš ti ovde? Ti si izgubio na svim nivoima!“. Zelenović je tada doveo u Loznicu lobistkinju za nezavisno Kosovo, Violu fon Kramon i time jasno pokazao da radi protiv interesa Srbije.

Zar je Srbiji potreban TAKAV PREMIJER?! 

Izvor: Zelene novine

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar