MAJKA ĆERKI GASILA CIGARETE PO TELU: Monstruozno nasilje u Budvi!

U Crnoj Gori dogodio se stravičan slučaj porodičnog nasilja u kojem je maloletno dete zadobilo višestruke povrede po telu i glavi. Kako se sumnja, povrede mu je nanela majka M. R. M.

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije na kojima dete ima modrice po nogama, a kako se vidi na slikama, na određenim delovima tela i opekotine.

Kako se sumnja, opekotine su nastale gašenjem opušaka cigareta.

Navodno, otac dve devojčice P. M. je trenutno u Meksiku na brodu, a prema tvrdnjama S. M., bake mališana koja je i videla povrede, one su nastale dok su deca bila kod majke.

Baka devojčica je za medije navela i da je više puta prijavljivala nasilje, a da Centar za socijalni rad nije reagovao.

Takođe, roditelji su navodno razvedeni, starateljstvo je pripalo ocu, ali zbog posla, morao je da punomoćje da majci devojčica.

Po mrežama se javljaju građani koji navodno poznaju porodicu mališana i koji navode da je njihova baka uhapšena, dok su deca „vraćena u ruke monstruma“.

– Poznajem njihovu baku koja je najbolja na svetu. P. M. je super otac dve prelepe devojčice. Živi sam svedok S. M. ljubavi prema njima i P. M. kao oca! Sram i stid bilo institucije u Budvi da oduzmu decu S. M. i pošalju je u zatvor a ona se brine o njima sa puno ljubavi. Deca moraju da se zaštite od majke. Gasiti cigarete deci po telu u čemu učestvuje porodica bivše supruge i vi to podržavate. P. M. dolazi u Crnu Goru i spasi svoju porodicu, majku i ćerke. Znate li koliko su lepe i ljupke te devojčice da im se ovo iživljavanje dešava – navodi B. C. koja je navela da poznaje porodicu mališana.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar