Marketing

KO SMO MI?

Zelene novine su prve dnevne ekološke novine u Srbiji i regionu. Pored ekoloških vesti, objavljujemo i sve druge vesti koje su bitne za naše čitaoce. Zeleni radio je takođe prvi i jedini ekološki radio u Srbiji i regionu, koji se reemituje na 18 portala u realnom vremenu.

ZAŠTO DA SE OGLAŠAVATE KOD NAS?

Oglašavanjem na portalu Zelenenovine.rs pomažete razvoj zelene ideje i ekološke misli u Srbiji i regionu, podižete svest o značaju zaštite životne sredine i unapređujete edukaciju čitaoca Zelenih novina i slušaoca Zelenog radija.

KO SU POSETIOCI NAŠEG SAJTA?

Predstavljamo Vam novi i modernizovan portal koji predstavlja svakodnevna obaveštavanja.

Pored tekstova iz svih oblasti, kao specijalizovani portal vas informišemo o svim dešavanjima uključujući i ona koje redovno posećujemo i na kojima učestvujemo, kako kod nas tako i u regionu i svetu.

Možete nas pratiti iz kancelarije preko svojih računara, ali i van kancelarije uvek možete biti obavešteni – jednostavno, posetom našeg portala putem svog mobilnog telefona i čitati o aktuelnostima i zanimljivostima iz Srbije i regiona, i celog sveta.

INTUITIVNO OGLAŠAVANJE

U zavisnosti od toga šta želite da oglašavate, brend, proizvod ili uslugu, naš iskusni tim će vam kreativnim predlozima pomoći, kao i u vezi sa izradom banera i kreiranja oglasa i članaka koje želite da objavite.

DONACIJE

Ukoliko nemate potrebu za oglašavanjem, a želite da pomognete rad prve i jedine srpske nacionalne informativne agencije, možete nam pomoći donacijom, odnosno uplatom simboličnih sredstava na naš račun ili putem Paypal servisa.

Telefon: +381641991813

E-mail: redakcija@zelenenovine.rs

Račun: 360-0381641991813-45

Paypal: redakcija@zelenenovine.rs

 

REKLAME NA ZELENOM RADIJU

Cena emitovanja reklamnog džingla na Zelenom radiju na mesečnom nivou je:

8 puta dnevno     4.900 dinara

16 puta dnevno   5.900 dinara

24 puta dnevno   6.900 dinara

Cena PR priloga trajanja do 3 minuta = 5.000 RSD

 

PROMOTIVNI TEKSTOVI

Cena objave promotivnog teksta je 4.900,00 dinara.

 

Radio kampanja je investicija u budućnost brenda vaše firme. Onlajn radio je medij budućnosti i jedan od najboljih medija za stvaranje i jačanje brendova. Investirajte u budućnost, a mi ćemo se uvek truditi da se vaša investicija isplati što pre.