Mićunović: Kakve ideje imaju Đilas i Jeremić osim da razapinju “mongolske šatore” i napadaju poslanike?!

Bivši predsednik Demokratske stranke ogolio je bezidejnu politiku tzv. žute opozicije.

Jedan od osnivača i prvi predsednik Demokratske stranke Dragoljub Mićunović kritikovao je opoziciju predvođenu liderom Stranke slobode i pravde Draganom Đilasom i predsednikom Narodne stranke Vukom Jeremićem, praktično poručivši da nisu radili ništa osim što su razapinjali “mongolske šatore i napadali poslanike.

– Šta sve nisu demonstrirali: šetnje glavnim ulicama, potpisivanje “ugovora sa narodom”, upadom u zgradu Predsedništva, upadom u televiziju, proglašenjem dečijeg parka “slobodnom teritorijom”, sa razapetim šiljatim “mongolskim šatorima”, upadom u Narodnu skupštinu, sprečavajući poslanike da uđu. Svega su se setili kako da osvoje vlast, sem masovnog odlaska u narod, po glasove na izborima! – rekao je Mićunović.

On je istakao da bez reagovanja na realne, životne probleme, bez suočavanja sa realnim potrebama ljudi, bez omladine – nema “bogate berbe glasova”.

– Čak i populistička priča zahteva “glavnog junaka” koji će privući birače. Takvog “junaka” nema sadašnja Demokratska stranka, a ni čitava opozicija. Lideri bi da, kao u vojsci, nekog isture “pred bajonete”, a oni će izbeći odgovornost – kazao je Mićunović.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar