NAJVEĆA ROĐENDANSKA ŽURKA NA BALKANU: Aca Lukas u Štark Areni 03. Novembra!

ACA LUKAS ZAKAZAO JE DRUGI OVOGODIŠNJI KONCERT U ARENI, ONAJ ROĐENDANSKI, A KAKVA ĆE TO ROĐENDANSKA ŽURKA BITI – MOŽEMO SAMO DA ZAMISLIMO!

Najveću žurku na Balkanu, spektakularni koncert Ace Lukasa i Folk Haus benda, a ujedno i prvi koncert u Štark Areni nakon pandemije izazvane Korona virusom, koji je održan 14.04.2022. godine, obeležila je atmosfera koja će se dugo pamtiti. Ulaznice su rasprodate u rekordnom roku, te je Hype produkcija odlučila da iznenadi publiku i najavi jo jednu Najveću žurku na Balkanu 03.11.2022. godine od 21 časova u Štark Areni.
Ulaznice su dostupne na Ticket Vision i tickets.rs  i prodajnim mestima.

Ova dva koncerta muzičke mega zvezde, Ace Lukasa, simbolizuju krunu  veoma uspešne posebne muzičke karijere, a koncert koji vas očekuje  trećeg novembra biće prava muzička poslastica obzirom da će Aca proslaviti svoj rođendan zajedno sa armijom fanova.

Nakon širokog spektra uspeha koji su se nizali tokom višegodišnje muzičke karijere,  2021.godinu obeležila su nova dostignuća – Od objavljene autobiografske knjige “Ovo sam ja” koja će biti ekranizovana i predstavljena u seriji “Kafana na Balkanu”, velike turneje na stadionima širom Srbije, albuma “Uspavanka za ozbiljne bebe”, do novih pesmama u okviru albuma “Oskar” –  “Opet je danas nedelja”, numera posvećena Džeju Ramadanovskom koja je ujedno i prva numera na pomenutom albumu, “U tri lepe”, zatim duet sa muzičkom zvezdom Draganom Mirković – “Sada i zauvek” kao i numera “Oskar”. Raznobojnom i jedinstvenom opusu virtuoznog Ace Lukasa u 2022. godini pridružuju se i nova muzička dela, numere “Pokidan”“Jednom” i Duge staze” koje su oborile sve rekorde slušanosti, a na prvom koncertu 14.04. snimljeni su i prvi kadrovi za seriju i film “Kafana na Balkanu”.

Koncerti Ace Lukasa produkcijski nadmašuju svetske standarde i svaki je za “Oskara”, kao i predstojeći koji nas očekuje 03.11.2022. godine.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar