NAJVEĆA ŽURKA NA BALKANU SE NASTAVLJA: SLEDEĆA LUKASOVA STANICA JE BOR!

Turneja najveće muške muzičke zvezde u regionu Ace Lukasa se nastavlja. Nakon koncerata u Priboju, Vranju, Novom Pazaru i sinoć u Ubu, sledeći koji se raduju Lukasu su stanovnici Bora i cele Timočke Krajine!

Aca Lukas i njegov “Folk House bend”, kao i specijalne gošće Kija Kockar i mlada nada “Hype” produkcije Ruža Rupić, kojoj u Utorak izlazi nova pesma “Habibi” na kanalu “HypeTV”, zabavljaće Borane večeras na platou ispred Doma kulture u Boru.

Ovo je samo mala uvertira za ono što sledi, a tiče se Lukasove turneje po bivšoj Jugoslaviji, jer je ova godina apsolutno u znaku Ace Lukasa.

Nakon izdavanja albuma “Uspavanka za ozbiljne bebe” kojim je potopio sve trending liste, napisao je i svoju kontroverznu autobiografiju “Ovo sam ja”, koja je postala bestseler i najprodavanija knjiga u Srbiji, kako i dolikuje zvezdi njegovog kalibra, a sad je došao red i da turnejom kakva još nikada nije viđena kod nas stavi tačku na sve, pod dirigentskom palicom svog prijatelja, producenta i najboljeg menadžera na ovim prostorima Saše Mirkovića.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar