“NE MOŽE SE OSKRNAVITI ONO ŠTO JE NARODU SRBIJE U SRCU!“ Miša Vacić na licu mesta prokomentarisao pokušaj krečenja murala u NJegoševoj ulici

I večeras se u Beogradu na uglu ulica Njegoševe i Alekse Nenadovića okupila grupa ljudi oko murala Ratku Mladiću. Ranije danas na ovaj mural je bačena kofa sa krečom, koji je kasnije spran vodom.

Lider Srpske Desnice Miša Vacić, ranije danas, bio je na licu mesta i rekao da u Beogradu ima još nekoliko murala koji su posvećeni Mladiću.

Vacić je ovom prilikom dodao i da je Mladić junak Srbije koji je sačuvao mnoge živote, govori i da je Mladićeva fotografija u domu mnogih porodica u našoj zemlji.

“Postoje murali Ratka Mladića u Rakovici, na Novom Beogradu, u Zemunu, širom Srbije. Ja poznajem jedne druge umetnike koji su oslikali lik besmrtnog junaka Ratka Mladića koji je nepravedno utamničen u Hagu. Žao mi je da akademski građanin i mlad čovek poliva ovo delo. Ja nisam pristalica nasilja i pretnji, ne treba da se preti. Ratko Mladić treba da krasi mnoge zidove. Ne može se oskrnaviti ono što je narodu Srbije u srcu. NJegove slike su i u stanovima mnogih srpskih porodica“ – rekao je Vacić.

 

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar