NEKI DETALJI UBISTVA KRALJEVČANKE ZAUVEK ĆE OSTATI MISTERIJA: Da li je Murat planirao da ubije Maju, ili su se posvađali u vožnji?

Pravosuđe zatvara slučaj ubistva Kraljevčanke Maje Odalović (35) koju je hicem iz pištolja usmrtio Murat Pepić (55), Tutinac sa kojim je bila u vezi a koji je kasnije sebi oduzeo život vešanjem, ali mnogi detalji ovog zločina zauvek bi mogli da ostanu nerazjašnjeni i misteriozni.

Telo Maje Odalović pronađeno je u četvrtak u Ibru, kanjonu ove reke nadomak Ribarića kod Tutina, posle čega je utvrđeno da je ubijena metkom iz malikalibarskog oružja ispaljenim u slepoočnicu.

Pronađen prvo automobil, pa Pepić

Istraga je naredne noći utvrdila da iza ubistva stoji Pepić, a u petak kada je pronađen njegov „golf 4“ i čaura metka ustanovljeno je da je Tutinac u ovom automobilu ubio Maju. Za Pepićem su tragali i policija i njegova familija sve do subote popodne kada ga je rođak pronašao obešenog u jednoj napuštenoj kući u selu Vrba, par kilometara od sela Draga kod Tutina u kome je živeo.

Tutin, ubistvo, žena, kanjon Ibra, M.O.

Pretpostavka je da je Murat Pepić pošto je Maju ubio i njeno telo bacio u Ibar na neprisupačnom i od pogleda zaklonjenom delu kanjona, otišao svojoj kući u Dragu, ostavio automobil u garažu, a zatim pešice nastavio ka Vrbi gde je digao ruku na sebe. Pištolj kojim je počinjen zločin za sada nije pronađen.

Sve upućuje da je Pepić u sredu popodne otišao do Vrbe, sela kod Kraljeva koje se isto zove kao i njegovo, i da je Maja ovde ušla u njegov automobil u kome je ubijena. Od mesta gde je nesrećna Kraljevčnaka sela u kola do Bejtovog vrta na Ibru kod Ribarića gde ju je Pepić mrtvu bacio u reku ima 120 kilometara.

Tutin, ubistvo, žena, kanjon Ibra, M.O.

Misterije

Nije isključeno da će zauvek ostati tajna da li je Maja dobrovoljno sela u „golf“ ubice ili ju je on naterao, možda čak u iz pretnju pištoljem. Verovatno se nikada neće saznati da li je ubica pre nego što je došao po Maju planirao da je ubije ili je tokom vožnje došlo do svađe usred koje je potegao pištolj. Takođe, ubica i žrtva u grob su odneli tajnu gde je, na kom delu puta, i u koje vreme Tutinac ispalio metak Kraljevčnaki u slepoočnicu i koliko ju je dugo vozio mrtvu. Kada je Murat Pepić bacio Majino telo u Ibar i kada je digao ruku na sebe takođe bi moglo da ostane nepoznanica.

Istraga je pokazala da su njih dvoje neko vreme bili u vezi, a pronela se priča da je Murat Pepić ove godine na crnogorskom primorju gde su zajedno letovali pretukao Maju, ali i da su posle ovoga njih dvoje ostali u kontaktu.

Maja je bila samorhana majka, kako pričaju u Vrbi kod Kraljeva, davala sve od sebe da detetu obezbedi pristojan život. Murat Pepić je nekada imao suprugu sa kojom se razveo, držao je kafanu tik uz put Tutin – Ribariće, a povremeno je odlazio da radi u Nemačku.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar