NEZAPAMĆEN SKANDAL U KOTORU! Bivši vaterpolista Zvezde i Partizana vređao Srbe i URINIRAO PO CRKVI!

Danilo Adžić, bivši vaterpolista Crvene zvezde i Partizana, bio je glavni akter velikog skandala koji se u noći između nedelje i ponedeljka dogodio u Kotoru.

Poznati crnogorski vaterpolista, a sada odbornik Demokratske partije socijalista, urinirao je na ulaznim vratima crkve Svetog Nikole u Starom gradu. U njegovom društvu bili su bivši fudbaler Bokelja Miloš Banićević i karatista Danijel Krivokapić.

Adžić je navodno vređao suprugu kotorskog sveštenika Nemanje Krivokapića, nakon što ih je upozorila na nedolično ponašanje, prenosi Skandal.in.rs.

Supruga kotorskog paroha je sa prozora obližnjeg parohijskog doma kritikovala mladiće zbog sramnog ponašanja, a oni su počeli da je vređaju čak i na nacionalnoj osnovi.

Iz policije saopšteno je da je patrola na lice mesta upućena odmah nakon prijave.

Odmah je na lice mesta upućena patrola koja je u blizini… Ispred kafe bara ‘Karampana’ primetili su nekoliko lica, da bi se ta grupa udaljila trčećim korakom kada su opazili policajce… Nakon obavljenog razgovora sa I. K. i predočenog snimka sa lica mesta, operativnim radom došlo se do podatka da su na trgu bila prisutna četiri lica. Tri lica su obezbeđena i od njih su prikupljena obaveštenja„, navodi se iz Uprave policije.

Izvor Skandal.in.rs. tvrdi da su Adžić, Banićević i Krivokapić noć proveli u pritvorskim prostorijama.

Zanimljivo, vaterpolista Primorca na svom Instagram profilu ponosno ističe da studira u Beogradu.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar