NISAM SE LIBIO DA DONOSIM NAJTEŽE ODLUKE: Saša Mirković objavio emotivnu objavu na Instagramu, ove reči se ne zaboravljaju!

Poznati producent i najuspešniji estradni menadžer u regionu Saša Mirković se oglasio na svom Instagramu povodom velike godišnjice, i veoma bitnog datuma.

– Sutra, 12.maja, na dan Sv. Vasilija Ostroškog, navršava se 14 godina od kada smo kao tim Srbije pobedili na prestižnoj Evroviziji. Pesmu koju je Marija izvela kao i celokupnu strategiju smišljao sam 2 godine. U tome su mi najviše pomogli samo Vladimir Graić – Graja (kompozitor) i pokojni Dragan Sakan(marketinški mag). Svi ostali su odmagali i postavljali noge kako ne bi ni otišli na Evroviziju. Utoliko je ta pobeda bila još svetlija, jer trebalo je sve te prepreke zaobići ili preskočiti, poneku i srušiti(npr:glasanje u Sava Centru na Beoviziji i još neka). Na kraju cilj, opravdava sredstva, a pošto je cilj bio da našu zastavu Srbije postavimo na “krov” Evrope, nisam se libio da donosim i najteže odluke. Nije bilo mesta za kalkulisanje. Danas, sa ove distance od 14 godina posle siguran sam da je sve bilo mudro odradjeno. Tim i izvodjač koje sam odabrao bio je odličan. U ime svih gradjana Srbije i naše dijaspore, pobedili smo jedini put u istoriji ovog najgledanijeg šou programa na Svetu. Naravno, teže je bilo pobediti u Beogradu na Beoviziji(strahovite mućke od stane ljudi iz RTS i tadašnjih vlastodržaca). U inat svima njima, sa dobro osmišljenom strategijom, gerila marketingom, dobrom pesmom i izvodjačem, došli smo do cilja! Sve ostalo je istorija. Želim svim kolegama da u budućnosti pokušaju to da urade. Nije lako ali je vredno i ponosno! – napisao je Mirković.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sasa Mirkovic (@sasa_mirkovic_official)

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar