Nova medalja za Srbiju – bronza za Milenka Sebića

TOKIO – Srpski reprezentativac u streljaštvu Milenko Sebić osvojio je danas bronzanu medalju u disciplini malokalibarska puška trostav na Olimpijskim igrama u Tokiju.

On je prvo u kvalifikacijama zauzeo četvrto mesto i izborio finale, a zatim u najvažnijem delu bio sjajan i sa ukupno 448,2 kruga osvojio treće mesto.

Zlato je pripalo Kinezu Čangongu Žangu, koji je postavio novi svetski rekord (466,0 krugova), a srebro Rusu Sergeju Kamenskiju (464,2).

Drugi srpski reprezentativac Milutin Stefanović završio je na 23. mestu.

Vučić čestitao Milenku Sebiću osvajanje bronze na Olimpijskim igrama u Tokiju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas srpskom reprezentativcu u streljaštvu Milenku Sebiću osvajanje bronzane medalje u disciplini MK puška trostav na Olimpijskim igrama u Tokiju.

„Dragi Milenko, čestitam Vam na osvojenoj bronzi i još jednoj medalji koju ste izborili za naš olimpijski tim! Hvala Vam za uloženu energiju i srčanost! Bravo, Milenko!”, napisao je Vučić na instagram profilu budućnostsrbijeav.

Sebić je najpre u kvalifikacijama zauzeo četvrto mesto i izborio finale, a zatim u najvažnijem delu bio sjajan i sa ukupno 448,2 kruga osvojio treće mesto.

Zlato je pripalo Kinezu Čangongu Žangu, koji je postavio novi svetski rekord (466,0 krugova), a srebro Rusu Sergeju Kamenskiju (464,2).

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar