OBUKA: DRUŠTVENA ODGOVORNOST I NOVI STANDARD

Poštovani,
Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo na novu obuku:
“Društvena odgovornost i novi standard ISO 26000:2010 (SRPS ISO 26000:2011)”.
Termin: 29.11.2011 (10:00-16:00)
Osnovni cilj:
Osnovni cilj ove obuke je da menadžere i zaposlene podstakne da u organizacijama u kojima rade iniciraju da se na polju društvene odgovornosti preduzme ono što je u moći samih organizacija, a što istovremeno može dovesti do pozitivnih efekata za društvo, ali i za samu organizaciju. Takodje, jedan od ciljeva ove obuke je i predstavljanje novog standarda ISO 26000:2010 (Uputstvo o društvenoj odgovornosti).
Kroz obuku će, kroz konkretne primere biti pokazano da se primenom društveno odgovornog poslovanja mogu ostvariti ne samo koristi za društvo već i konkretne koristi za samu organizaciju. Jedan od primera koji će biti dat je i primer našeg preduzeća.
Nakon obuke, očekuje se da polaznici steknu sledeća znanja:
– osnovna znanja o standardu ISO 26000:2010 i osnovno razumevanje na koji način se može koristiti ovaj standard
– osnovna znanja u pogledu primene društvene odgovornosti u praksi.
Informacije o obuci i nacinu prijave su u prilogu ovog maila, a postavljeni su i na nasem web sajtu, na stranicama Novosti i Seminari i obuke. Broj mesta je ogranicen.
Nadamo se da ce Vam odabrane teme biti interesantne i da cete se prijaviti za ucesce.
Ukoliko ne zelite da primate obavestenja od nas koja su ovakve ili slicne sadrzine, molimo vas da nam posaljete kratku poruku na ispisime@victoriaconsulting.co.rs da bi Vas mail uklonili iz nase mailing liste.
S poštovanjem,
mr Dragana Petrovic, Dipl. Ing
Victoria Consulting d.o.o.

PREUZMI!   >>>   Poziv – CSR novembar 2011
——————————————————-
Gandijeva 196/19
11070 Novi Beograd
Tel: +381 (11) 22-88-6-88
Fax: +381 (11) 22-88-6-89
Mob.tel: +381(63)84-707-84
www.victoriaconsulting.co.rs
dragana@victoriaconsulting.co.rs

1 Comment

 1. Помогнимо вредном прегаоцу, ствараоцу и иноватору господину Стојану Ненадовићу,
  Stojan Nenadović
  Стојан Ненадовић
  да се његова идеја и пројекат реализује. Некрeдитни новац је спас за Србију од финансијске пропасти и катастрофе у коју нас гура овај окупациони неолиберарни ДОС режим. Посетите сајт господина Стојана: http://serbon.info/ и прочитајте његове текстове о некрeдитном новцу и идеји тог пројекта. Прочитајте све то пажљиво и ако вам нешто није јасно поставите питање господину Стојану и он ће вам објаснити све…
  Његову идеју и пројекат може схватити свако ко барата логиком, здравим разумом и ко има навику и обичај да размишља својим главом, да размишља ван свих „утабаних“ догми, па и економских у овом случају, не треба бити неки економски експерт да би се схватила идеја некрeдитног новца.
  Господин Стојан се обратио многим политичарима у намери да им изложи своју идеју која би спасила Србију. Наравно, нико ни не очекује од ових неолиберараца попут Динкића, Ђелића, Тадића… да то прихвате и реализују, не зато што „некрeдитни новац“ нема прођу, већ зато што њима и није Србија и добробит нације и грађана примарни циљ, већ само њихови себични интереси власти, богаћења, и интереси Светских моћника, који су их и довели на власт својим шпекулативним новцем, шаљући им га у џаковима.
  Међутим, ни опозициони високи политичари којима су уста пуна Србије и добробити Српског народа и грађана, попут Вучића из Радикалне странке, немају слуха за пројекат некрeдитног новца господина Стојана Ненадовића…
  Прво се одушеве кад сазнају за идеју и пројекат, али када се господин Стојан упорно обраћао Вучићу да га прими и поразговара о реализацији идеје и пласирању у јавности путем медија, наишао је на зид ћутње…!
  А о Коштуници да и не причам, он увек касни, јер је традиционално „необавештен“…
  Истинске патриоте, родољуби, стручни људи и интелектуалци који имате приступа медијима, сада се покажите!
  Позовите господина Стојана и помогните му да се његова идеја и пројекат макар појави на већим електронским медијима, да се натереају људи који су на власти да то КОНАЧНО СХВАТЕ и реализују.
  Упоредо, нека се нуди тај пројекат опозицији, па да видимо ко су заиста они…?
  Позивам овом приликом господина Бранка Драгаша економисту и банкара који се залаже за те нове „мале“ тихе и поштене креативне људе, да позове господина Стојана и разговара са њим, и чији би „Клуб Економског Покрета“ који окупља баш такве искрене и поштене људе са новим идејама, могао да му помогне да се изврши притисак на јавност, да би се реализовала идеја некрeдитног новца.
  На крају дајем цео пројекат Стојана Ненадовића аутора теорије „Некрeдитни новац“ описан тако да је све прилагођено здравом и логичком уму да схвати њену суштину и примену.
  Шта су то економске законитости ?
  Некрeдитни новац
  Светски поредак некрeдитног новца
  Покрет за некрeдитни новац
  Вишак корисности и некрeдитни новац
  Тајна Новца
  Мистерија новца
  П. С. ево, сада све ово има и на Стојановом новом српско-енглеском блогу
  Некрeдитни новац – спас за Србију !
  Емаил Адреса на којој се можете обратити господину Стојану Ненадовићу је: stojan.nenadovic@gmail.com

Ostavite komentar