Očistimo Srbiju od lopova – Napad na Dulića je atak na Đokovića!

Izvor: E-Novine – Link ka izvoru OVDE

Skandalozno otkriće da je Oliver Dulić prosuo skoro pola miliona evra za dva bedna platna na kojima je ispisano “Očistimo Srbiju”, uznemirilo je sve zainteresovane aktere ove besprizorne afere. Karakteristično plitkom logikom oglasio se Srđan Đoković, tvrdeći da je napad na Dulića, zapravo atak na Novaka Đokovića, samim tim i podrivanje Srbije na putu ka ko zna čemu

Oliver Dulić (ministar i preduzetnik), Srđan Đoković (otac najboljeg crnogorsko-hrvatskog tenisera i preduzetnik), Goran Đoković (stric, direktor i preduzetnik), Dragan Đilas (gradonačelnik i vlasnik firme Direct Media) i Branko Radujko (drug član, direktor JP i pasionirani rekreativac), ne nalaze da ima ičeg nenormalnog, bolesno perveznog i odurno gramzivog u činjenici da je za dva platna (dimenzija cca 4×2 metra) oteto 476.000 evra od građana Srbije, u zemlji gde prosečna plata iznosi oko 350 evra, u kojoj skoro milion ljudi živi ispod granice siromaštva, gde gladuju čak i deca.

“Napad na ministra Olivera Dulića zbog sponzorisanja Srbija opena u okviru akcije ‘Očistimo Srbiju’ ima za motiv da ovaj događaj prestane da se održava i da se ukalja ime Novaka Đokovića”, rekao je Srđan Đoković i direktno se plasirao u istoriju beščašća.

Ližući ruku koja ga hlebom hrani, bratsko-stričevsku obavezu ispunio je i Goran Đoković, direktor ATP250 turnira u Beogradu, antologijskim političkim “slajzom”: “Mislim da je sramota da se u dnevnopolitičke svrhe kalja ugled zvanično proglašene najbolje neprofitne akcije proteklih godina, kao i ime Novaka i porodice Đoković. Povodom kampanje pokrenute od strane pojedinih nevladinih organizacija protiv ATP turnira Srbija open, dužni smo da obavestimo javnost da je Novak Đoković s velikim zadovoljstvom prihvatio učešće u akciji ‘Očistimo Srbiju’. Za uplaćena sredstva je, upravo zbog velikog društvenog značaja, ova akcija dobila višestruko veći oglasni prostor u odnosu na druge sponzore tokom i posle održavanja ATP turnira. Novakovo ime i njegovo učešće u čišćenju Srbije, koje se meri ugovorima u milionskim dolarskim iznosima, došlo je kao poklon njega samog i porodice Đoković”, glatko je saopštio prvi čovek Serbia Opena.

Uverljivosti radi, oglasio se i Telekom Srbija na čelu sa direktorom Brankom Radujkom, članom Demokratske stranke, pružajući ničim izazvanu podršku ministarstvu životne sredine kojim gazduje Oliver Dulić, kolega iz G17Plus: “Društveni značaj ove akcije je ogroman, baš kao i efekti saradnje s Novakom. Nastavićemo da podržavamo akciju ‘Očistimo Srbiju’ i sve druge akcije države i grada koje na najbolji način promovišu vrhunske vrednosti kao što su sport, ekološka svest i privrženost Srbiji i Beogradu”, bila je blentava zamena teze koju je ponudilo državno preduzeće.

U Dulićevu odbranu stao je i gradonačelnik Beograda Dragan Đilas, naprasno odustajući od sopstvene i tupave “teze” – “Da nisu to organizovali, ne bi se ni dogodili incidenti”: “Je l’ možemo mi u Srbiji da ne blatimo svaku dobru stvar koja se uradi?! Taj ATP turnir je, po svim istraživanjima, posle Sajma knjiga nešto na šta su Beograđani najponosniji. Zar nije bolje da se mladi ugledaju na Novaka, Jelenu, Anu, nego da se ugledaju na neke druge, uključujući i nas političare? Pozivam sve one koji se sad pitaju da ipak razmisle, jer je ovo jedna od boljih stvari koje su se u Beogradu dogodile od kada sam postavljen za gradonačelnika”, rekao je Đilas, ne upuštajući se u elaboraciju neodrživih premisa i blesavih konkluzija.

Na koncu, i Oliver Dulić je progovorio o sopstvenom poštenju: “Nikada u životu nisam prekršio zakon, niti ću to činiti i drago što je sada svima jasno da se protiv mene vodi orkestrirana kampanja iz jednog centra”, procedio je ministar za životnu sredinu i prostorno planiranje iz jednog drugog centra.

Vi koji ste slučajno pomislili da ima, najmanje, 470.000 razloga da se finansijskom iznurivanju građana Srbije stane na put, možete samo da se stidite zbog svojih zluradih i izopačenih misli, sada kada je razjašnjeno da je još pola miliona evra otišlo za “dobrobit Srbije”, te da pare koje su vam oteli, ustvari, predstavljaju poklon poreskim obveznicima.

DA LI JE NARODNIM PARAMA PREKO DULIĆA PLAĆENA PODRŠKA CRNOGORSKO-HRVATSKO FAMILIJE ĐOKOVIĆ PROPALOM PREDSEDNIČKOM KANDIDATU DS-a ?!

SRĐAN ĐOKOVIĆ: PODRŠKA NOVAKOVE PORODICE

Legendarni biznismen Srđan Đoković, po vokaciji „otac najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića“, „u ime svoje porodice“ podržao je kandidaturu dragog Tadića, istakavši da se Srbija nazad vraća tamo gde joj je mesto – u evropsku porodicu. Skromni Srđan, kao lični portparol poreskog obveznika iz Monaka, prethodno obavestivši publiku da on dolazi iz „prosečne srpske porodice“, romantično se obratio publici: „Ponosni smo na našeg sina, koji je prvak sveta u tenisu i najbolji sportista u svetu, ali smo ponosni i na ostale sinove. Da bismo svi mi imali viziju i misiju da naši životi postanu bolji i kvalitetniji nego što su danas, moramo da podržimo našeg predsednika na koga smo ponosni i koji ima viziju da nas uvede gde nam je mesto„.  kazao je Đoković.

 [youtube http://www.youtube.com/watch?v=a9-m6bbBH48]

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar