OPASNO: ŠIPTARI SPREMAJU TEREN ZA NOVI NAPAD NA GOLORUK NAROD!

Bivši komandant „kosovskih bezbednosnih snaga“ Kadri Kastrati izjavio da predsednik Vučić i ministar Vulin „regrutuju ruske plaćenike i dovode ih na sever Kosova“!?! * Vulin: To je laž! Da hoćemo silom da vratimo sever, ne bi nam trebali ni Rusi, niti bilo ko drugi


– Da hoćemo silom da vratimo sever, ne bi nam trebali ni Rusi, niti bilo ko drugi – poručio je Vulin.

Traže pomoć NATO

Kadri Kastrati izjavio je da su Rusi uveliko prisutni na Balkanu, ali i u Severnoj Mitrovici, što je jako opasno.

IZA SVEGA SE KRIJE SABOTAŽA SRBIJE I STVARANJA OTVORENOG BALKANA? Najstrašnije je što je u rušenje Beograda uključena i zvanična Podgorica...

– Rusko prisustvo na Balkanu jeste veoma jasno i opasno. Svesni smo da su u Severnoj Mitrovici svakodnevno prisutni ljudi iz Rusije i Srbije. Prema nekim informacijama koje imam, Vučić i Vulin regrutuju ruske plaćenike da ih dovedu na sever Kosova, a za ovu grupu je zadužen general Ljubiša Diković… Ako dođe do destabilizacije u BiH, sukobi automatski počinju i na severu Kosova. Krajnji cilj Srbije jeste da napravi „Veliku Srbiju“ – rekao je Kastrati, koji, naravno, nije pružio nijedan dokaz za svoje nebulozne tvrdnje.

Zaharova: Mogu napasti svaki čas

Marija Zaharova, portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova, upozorava da Zapad planski odobrava zaoštravanje situacije na Kosovu.

– Fitilj balkanskog bureta baruta može biti zapaljen u svakom trenutku zbog postupaka kosovskih ekstremista, uz saučesništvo njihovih zapadnih pokrovitelja. Albanske radikalne snage nastavljaju sa upornim pokušajima da se oslobode Srba na Kosovu. Povlađuju im zapadni centri, pre svih oni koji su 1999. godine pokrenuli agresiju NATO sa ciljem da se Kosovo otrgne od Srbije, ne vodeći računa o ljudskim žrtvama – poručuje Zaharova.

Ministar policije Aleksandar Vulin, na drugoj strani, odmah je reagovao na ove optužbe, rekavši da Priština samo traži razlog da NATO opet digne oružje i vodi rat koji sami Šiptari ne mogu da dobiju.

– Kada kod Šiptara progovore strah i nečista savest, oni obično lupetaju o srpskoj agresiji i ruskoj opasnosti i počnu da kukaju da je Vučić opasan, a Srbija velika. Ni Vučić ni ja ne spremamo i ne tražimo ruske dobrovoljce. Da Srbija hoće da se silom vrati i na sever i na jug Kosova, ne bi joj trebali ni Rusi niti bilo koji drugi stranci, dovoljni su Srbi rođeni na Kosovu. U to su se Šiptari već uverili kada su slali svoje nazovispecijalce na sever Kosova. Morali su ponizne i uplašene da ih povlače sa severa. Šiptarsko lupetanje o Rusima na severu Kosova treba da posluži kao razlog da NATO još jednom podigne oružje kako bi vodio rat koji Šiptari sami nikada nisu mogli da dobiju, baš kao što sami nisu mogli da naprave ni državu – ističe Vulin.

Ovo je početak

I dok se general Ljubiša Diković nije javljao na naše pozive, general Vladimir Lazarević ocenjuje da će se Šiptarima tek priviđati ovakve stvari.

– Srbija je u poslednjoj krizi na Kosovu jasno pokazala da će svim silama zaštititi srpski narod i nacionalne interese, ukoliko KFOR to ne uradi. Šiptari znaju da je to izvesno, bez obzira na mentore koje imaju. Postoji određena bojazan kod tih nekadašnjih terorista, ali i zaziranje njihovih mentora zbog naše odlučnosti. Sve ovo jeste posledica odlučnog odgovora naše države – naglašava Lazarević.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar