OPASNO: Srbijom hara Đilasova SEKTA SRBOMRZACA!

Sekta srbomrzaca koja sebe naziva portalom Nova, čiji je guru Dragan Đilas, serijom tekstova o dešavanjima ispred murala Ratka Mladića danima demonstrira dosad nezabeleženu i neskrivenu mržnju prema srpskom narodu i institucijama, istovremeno pravdajući nasilje na beogradskim ulicama.

Tako je danas, između ostalih, na tom portalu osvanuo i tekst pod naslovom “Dragi čitaoci, imamo vesti za vas: Kidnapovani ste”, u kojem su sledbenici Đilasovog kulta za događaje u Njegoševoj ulici u Beogradu optužili sve što ima predznak srpski, uključujući i predsednika Aleksandra Vučića, u pokušaju da zaštite one koji su isključivi krivci za nemile scene – same sebe i sebi slične srbomrsce.

Kriv im je predsednik Srbije jer policija radi svoj posao i radi ono što jedino može u takvim trenucima, a to je da štiti građane od nasilja.

– Da je policija štitila mural, on ne bi bio uništen. Policija je štitila građane. Da policija nije štitila građane, pitali biste što to policija nije uradila. Policija je štitila javni red i mir i ponašala se profesionalno. Policija nije štitila nijedan grafit – rekao je danas predsednik Vučić.

Da Đilasova Nova zapravo nije nikakav portal, već licemerna srbomrzačka sekta, dokazuje i to da se na tom “portalu” redovno kao dragi i uvaženi sagovornik pojavljuje Naser Orić, koji je na području Srebrenice klao Srbe i hvalio se svojim ratnim trofejima – snimcima odrubljenih glave i unakaženih tela, spaljenih kuća i hrpa leševa.

S druge strane, isti taj “portal” ovih dana bljuje vatru po onima koji brane mural Ratka Mladića.

Cilj Đilasove srbomrzačke sekte je jasan i ka tom cilju hrle nošeni idejom koju je otvoreno promovisala Đilasova uposlenica Marinika Tepić: Proglasiti Srbe genocidnim narodom i natovariti nam na pleća krivicu za sva zla koja su se desila na ovim prostorom i koja ponovo prizivaju.

Dakle, dragi čitaoci, imamo vesti za vas: Srbijom hara Đilasova sekta srbomrzaca. Srećom, mala je i beznačajna. Drugim rečima, ponovimo ono što ih najviše nervira: Neće ih narod!

BONUS VIDEO:

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar