OTKRIVAMO: Drogirana družina Vuka Jeremića pobegla od Vučića!

Žestoko blamiranje Vuka Jeremića, nekadašnjeg potrčka žutog diktatora Borisa Tadića, u zgradi Predsedništva, izazvalo je lavinu komentara na društvenim mrežama, a jedan od njih je i onaj koji je ostavio Saša Mirković, poznati producent i najuspešniji estradni menadžer u regionu.

„Dok sam prolazio pored predsedništva Srbije, video sam neku grupu ljudi koja utučena i podvijenog repa na čelu sa Vukom Jeremićem ubrzanog koraka odlazi iz pravca Predsedništva. Bili su pod nekim „opijatima“ tj. drogama. Na ulazu u Predsedništvo stajao je Aleksandar Vučić i govorio im da su lopovčine“, napisao je Saša Mirković na Tviteru.

Podsetimo, Vuk Jeremić, Vladimir Gajić, Bora Novaković i Miroslav Aleksić došli su ispred Predsedništva Srbije da „linčuju predsednika“, ali se dogodilo ono što su najmanje očekivali i želeli.

Predsednik Vučić je sišao sam pred njih, bez ikakvog obezbeđenja i pozvao ih da ispune ono što obećavaju, ako smeju, da ga linčuju.

Rekao im je da su lopuže i najgori kriminalci, što ih nije ni najmanje pogodilo, jer su valjda i sami svesni toga šta su!


Izvor: SIA

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar