OTKRIVAMO: Magična formula protiv bora

Večno mlada 72-godišnja Marija Lagrend, koja još uvek izgleda kao da je pred 40-om, predstavila je svoju slavnu 4-nedeljnu formulu protiv bora. Metoda francuske manekenke je izazov tradicionalnim metodama protiv bora.

Magična formula protiv bora 1

Već 60.000 žena u Srbiji posle 35-e godine života odbacilo je neefikasnu kozmetiku velikih firmi i priključilo se Mariji. Vi takođe, bez obzira kako izgledate, za mesec dana možete videti zapanjena lica muškaraca, koji kada Vas budu ugledali, biće uvereni da ste najmanje 10 godina mlađi.

Nikad nije kasno da budete mladi i atraktivni. Možete se u to uveriti posle mesec dana – Vaše ogledalo će Vam reći istinu. Gledaćete čelo, oči, usta a bore će biti biti nevidljive. Koža meka na dodir, zdravo zategnuta i glatka. Kako je to moguće?

Tretman mikročesticama protiv bora od Lagrend

Lagrend Hyaluron Intense Skin Repair for Day je 4-nedeljna formula Marije Lagrend – jedini tretman mikročesticama, koji se nanosi na kožu.

Tradicionalne kreme ne prodiru u kožu. Njihove čestice su prevelike da prodru kroz pore.Lagrend Hyaluron Intense Skin Repair for Day ima mikročestice manje za 200 putaod pore kože, zahvaljujući tome prodiru u njene najdublje slojeve. Ovo omogućava koži da se odgovarajućezategne i izgladi bore.

Alternativa za botoks
Smanjuje nastajanje bora
Osvetljuje tamne krugove ispod očiju
Zateže i učvršćuje
Hidratacija tokom celog dana
Popunjava bore
Hidratacija tokom celog dana
Magična formula protiv bora 2
Tradicionalne kreme po pravilu ne stimulišu efikasno kožu da proizvodi kolagen. Naprežu kožu, ali ne rade to zahvaljujući prirodnom mehanizmu Vašeg organizma. 4-nedeljna formula mikročesticama Lagrend Hyaluron Intense Skin Repair for Day doseže dublje i stimuliše organizam da proizvodi sopstveni kolagen. Tako, da bi se Vaša koža sama izborila sa borama i bila prirodno elastičnija.
Alternativa za kozmetičke injekcije
Momentalno rešava bore
Osvetljuje tamne krugove ispod očiju
Zateže i učvršćuje
Hidratacija tokom celog dana
Uklanja otoke sa lica
Hidratacija tokom celog dana

4-nedeljna formula deluje progresivno

Šta kažu Srpkinje o Lagrend Hyaluron Intense Skin Repair for Day:
„Navršila sam 40-tu moj život je sve lepši i lepši, isto tako kao i moja koža! Hvala Lagrend Hyaluron Intense Skin Repair for Day!“ – Marina Kovačev

Posle prvog dana korišćenja trebali biste osetiti, da je koža više zategnuta i svežija. Posle nedelju dana primetićete u ogledalu jasnu razliku. Neke manje bore trebale bi se jedva primećivati. Nakon mesc dana korišćenja Vaša koža biće sveža i elastična, male bore će biti tako površne, čakneprimetne. Veće bore će biti manje vidljive. Posle mesec dana izgledaćete nekoliko godina mlađi. Ako ne – možete (a trebate!) iskoristiti specijalnu garanciju Marije Lagrend – bez pitanja dobijate povrat novca za tretman.