Partizan gost Sočija u 3. kolu kvalifikacija Lige konferencija (18.00, RTS 1)

Fudbaleri Partizana sastaju se sa ekipom Sočija u prvom meču 3.kola kvalifikacija Lige konferencija. Utakmica na Olimpijskom stadionu u Sočiju počinje u 18.00 uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti (samo za posetioce iz Srbije), a kretanje rezultata i tok meča možete pratiti na istom portalu.

Fudbaleri Partizana su već uradili prvi trening na stadionu u Sočiju pripremajući se za večerašnji meč, a pet vezanih pobeda na startu sezone bez primljenog gola uliva im posebno samopouzdanje.

Na drugoj strani petoplasirani tim ruskog šampionata iz prošle sezone je pred start nove kompletno promenio odbranu, pa će strateg Partizana Aleksandar Stanojević morati i tome da prilagodi igru tima terenu „Fišt“ stadiona.

„Definitivno smo u jednom dobrom momentu. Uvek idemo po pozitivan rezultat, pa ako ne možemo da pobedimo onda bar da ne izgubimo. Pred nama je rival iz ozbiljne lige, koji mnogo ulaže, ima fantastičnu infrastrukturu. Jasno je da nam žreb za ovo kolo kvalifikacija nije bio naklonjen.“ rekao je Stanojević.

Utakmica fudbalera Sočija i Partizana počinje u 18.00 uz direktan prenos na Prvom progranu RTS-a.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar