POBEDILA RAK, SADA LEČI DRUGE: Priča o fitoterapeutkinji Gordani

Gordana Jeremić

Kažu da „život piše romane“, a Gordani Jeremić život je zaista ispisao roman, sa srećnim završetkom. Ova mlada žena imala je nesreću, kao i mnoge druge žene, da se razboli od „one“, najgore bolesti…

Nakon mnogo truda, Gordana je iz te životne borbe izašla kao pobednik, bogatija za jedno životno iskustvo i znanje stečeno u borbi protiv najgore bolesti.

Ovo je njena priča…

SAZNANJE

Kako da započnem priču o sebi? O najtežem periodu svog života? Kako da vam ispričam priču o istinskom čudu, u koje je teško poverovati?!

Krenuću od početka…

Posle dva potpuno normalna prirodna porođaja, obradovala sam se jos jednoj, trećoj trudnoći. Znala sam da imam miom na materici, ali su me lekari ubeđivali da to nije ništa strašno i da mogu do izdržim trudnoću do kraja. Međutim, kako to obično biva,moj san da će sve biti u redu je srušen…

Za svega tri nedelje, miom se transformisao u tumor! Za šest nedelja tumor je proglašen „galopirajućim“, a za 12 nedelja je zahvatio matericu, jajnik i deo debelog creva, da bi nedelju dana kasnije prešao i na kičmenu moždinu!

Melemi i tinkture Gordane Jeremić - Prostadiksal
Melemi i tinkture Gordane Jeremić – Prostadiksal

Bila sam trudna i gotovo nepokretna. Utučena. Tužna. Besna na sebe i svoju sudbinu. Tada nije bilo nijednog stručnjaka koji bi me valjano operisao, sačuvao, svi lekari su se držali ustaljene verzije tipa „moraćemo sve da povadimo“. A ja sam tada imala samo 28 godina!

OPERACIJA

Onda je jedan lekar iz Užica konačno odlučio da „izvadi bebu“ a da ostavi tumor jer bi materica pukla. Nakon te hirurške intervencije, 48 sati sam bila na trodonima, jer je materica kontraktovala tumor, izgubila sam 17 kilograma, bila sam nepokretna i sa klistirom 24 sata! Onda me je preuzeo dr Dučan Stanojević iz Narodnog fronta. Odmah je zakazao operaciju koja je trajala skoro dva sata, odstranio mi je jajnik, jajovod, čak 12 cm debelog creva i deo materice!

Papilomi na debelom crevu bili su kancerogeni. Bila sam u šoku! Ipak, pomisao na decu dala mi je snage da izdržim, da se ne predam, krenula sam hrabro u borbu za sopstveno izlečenje. Ta borba vodila se svakodnevno…

LEČENJE

Tada sam odlučila da pokušam da se izlečim fitoterapijom, nabavila sam neophodnu stručnu literaturu i upisala sam onlajn školovanje za fitoterapeuta u Institutu za fitoterapiju Republike Srbije.  Počela sam revnosno i temeljno da izučavam fitoterapiju u nameri da samu sebe izlečim alternativnom medicinom, jer mi je organizam već postao imun na sve moguće lekove!

Melemi i tinkture Gordane Jeremić - Kardioksin
Melemi i tinkture Gordane Jeremić – Kardioksin

Moram da naglasim da sam u svemu tome imala dragocenu podršku i pomoć mog supruga, koji je sve vreme bio uz mene.

Kada sam stekla neophodno znanje iz oblasti fitoterapije,  počela sam sebi da pravim lek, po mojim receptima, koji su me na kraju izlečili. Prvi lek koji sam sama napravila i koji me je bukvalno digao iz postelje je Imunofast!

Doktori su bili šokirani i oduševljeni mojim brzim oporavkom, jer mi se imuni sistem, urušen hemoterapijom, normalizovao jako brzo. Pitali su me da li mogu da prozvodim „Imunofast“ i za druge bolesnike. Odgovorila sam da mogu, i da me raduje što mogu da pomognem i drugim ljudima! Godinama sam tu tinkturu poklanjala onima kojima je bila potrebna.

MELEMI - PROSTADIKSAL

FITOTERAPIJA

Kasnije sam počela da proizvodim još 11 drugih lekovitih proizvoda, potpuno prirodnih, atestiranih i preporučenih od strane Instituta za fitoterapiju Republike Srbije, napravljenih za lečenje različitih bolesti. Nisam ni bila svesna toga da će to vremenom postati moja prevashodna delatnost, i da ćemo početi porodično da se bavimo proizvodnjom tinktura i melema. A onda sam 2010.godine ponovo ostala trudna, sa polovinom materice i bez jajnika! Dobili smo i trećeg sina. Dali smo mu ime Dušan, po lekaru koji mi je spasio život.

Melemi i tinkture Gordane Jeremić - Udah
Melemi i tinkture Gordane Jeremić – Udah

Danas moj Duca ide sa nama i zajedno sa braćom bere kantarion i kamilicu. Moji mama i tata pomogli su mi tako što su napravili u selu profesionalni pogon za proizvodnju čajeva, tinktura i preparata i mini-laboratoriju sa pratećim elementima i sušionicama. Iz naše prirodne laboratorije izašle su poznate tinkture „Herboksal“ za topljenje kamena u žuči i bubregu, „Kardioksin“ za smanjenje visokog holesterola, triglicerida i krvnog pritiska, „Saharidol“ za smanjenje nivoa šećera u krvi, „Sklerin“ za bolje pamćenje (Alchajmera i senilnosti), „Prostadiksal“ za upalu prostate, „Bronhoklir“ za čišćenje bronhija i lečenje astme, „Udah“ kao spasilac u borbi za odvikavanje od pušenja, i naravno „Femadol“, za sprečavanje nastanka tumora i ublažavanje bolova kod PMS-a…

Danas imamo stotine zadovoljnih i izlečenih korisnika, prijatelja, koji su najbolja reklama za ovo što radimo isključivo iz uverenja i želje da pomognemo i drugima da budu zdravi i srećni.

PREPARATE GORDANE JEREMIĆ MOŽETE PORUČITI OVDE !

Sve preparate za područje Srbije šaljemo brzom poštom – plaćate pouzećem! Za države u regionu, preparate šaljemo poštom, autobusom ili vozom, prema dogovoru!

Kontakt telefon: +381 65 4370 350

POTREBNI DISTRIBUTERI ZA DRŽAVE U REGIONU!

Imunofast
Tinktura za jačanje imuniteta          C: 1.900,00 dinara

Herboksal
Biljne kapi protiv kamen u žuči i bubrezima     Cena: 1.800,00 dinara

Femadol
Tinktura protiv tumora, menstrualnih tegoba i problema kod menopauze                Cena: 1.700,00 dinara

Udah
Tinktura za odvikavanje od pušenja                          Cena: 1.600,00 dinara

 
Sklerin
Tinktura protiv Alchajmerove bolesti                         Cena: 1.500,00 dinara

Kardioksin
            Tinktura protiv holesterola, visokog krvnog pritiska i srčane aritmije                         Cena: 1.400,00 dinara

Bronhoklir
Tinktura protiv astme     Cena: 1.300,00 dinara