Pokrenuta istraga protiv generalnog direktora FK „Partizan“

Više javno tužilaštvo pokrenulo je istragu protiv generalnog direktora Fudbalskog kluba „Partizan“ Miloša Vazure i još trojice osumnjičenih zbog zloupotrebe položaja.

Istraga je pokrenuta nakon što je danas, po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, a u saradnji sa policijskim službenicima MUP Republike Srbije, podneta krivična prijava protiv njih, navodi tužilaštvo.

Naredbom o sprovođenju istrage, pored Vazure, obuhvaćen je i direktor biciklističkog kluba Partizan B. B., zbog krivičnog dela zloupotreba položaja odgovornog lica, dok su pod istragom za krivično delo zloupotreba službenog položaja sekretar za sport i omladinu Gradske uprave Beograda B. D. i samostalni savetnik za normativno ekonomske poslove i poslove finansija u Sekretarijatu za sport i omladinu Gradske uprave Beograda M. D., rečeno je Tanjugu u tužilaštvu. U daljem toku postupka tužilaštvo će sprovesti istragu i prikupiti dokaze, u pravcu utvrđivanja postojanja elemenata krivičnih dela koja su im stavljena na teret.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar